Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Management & Leidinggeven trainingen en cursussen

Geef effectief leiding aan individuen en teams.

Leer tijdens één van onze management en leiderschapstrainingen om een leider te worden in plaats van de baas te zijn. Stimuleer je mensen, inspireer en motiveer ze. Krijg inzicht in jouw rol, verbreed je repertoire aan leiderschapsstijlen en bouw vanzelfsprekend gezag op. Jouw vaardigheden als leider hebben een positief effect op de prestaties van je team.


Beginnen met leidinggeven

Je bent een kei in je vak, maar nu geef je voor het eerst leiding. Wil jij een inspirerend en effectief leider worden? Gebruik je talenten, kies altijd de juiste leiderschapsstijl en stimuleer en motiveer medewerkers.

Excelleren in leidinggeven

Jij bent een ervaren leidinggevende en wilt door het volgen van een leiderschapstraining uitgroeien tot een zelfbewuste leider. Je wilt alle aspecten van leiderschap beheersen, om van daaruit effectiever leiding te geven aan individuen en teams.

Teamcoaching- & ontwikkeling

Leidinggeven is meer dan aanmoedigen langs de lijn. Heb jij het lef om dat te doen? Dan kun jij je medewerkers de ruimte geven om hun talenten te ontplooien en creëer je een succesvol team. Ontwikkel jezelf met 1 van deze trainingen of opleidingen.

Verander-management

Jij wilt veranderingen sturen, mede de richting van je organisatie bepalen en helpen bij het inzetten van een innovatieve koers. Want veranderingen moeten wel verbeteringen zijn. Kies hier je cursus of opleiding.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap zegt het eigenlijk al. Het houdt in dat je jezelf gaat leiden. Dus wat inspireert je? Waar krijg je energie van? Hoe wil je anderen inspireren? Met welke cursus of training wil jij je ontwikkelen?

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur