Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Advies & Consultancy trainingen en opleidingen

Welke vaardigheden maken van jou een sterke adviseur?

Ontdek onze trainingen in adviseren, beïnvloeden, veranderen en onderhandelen. Of werk aan vaardigheden die jou als adviseur naar een hoger niveau tillen, zoals het stimuleren van creativiteit en innovatie, het schrijven van sterke beleids- en adviesteksten en het krachtig presenteren ervan.


Adviseren

Bouw aan vertrouwen bij je opdrachtgever, weet weerstand te benutten en steekhoudend te argumenteren. Train jouw adviesvaardigheden en begrijp wat jou en anderen drijft. En breng je adviezen vervolgens begrijpelijk, aantrekkelijk en overtuigend over.

Beïnvloeden

Overtuig, spoor aan, onderzoek of inspireer. Ongeacht jouw stijl: benut je talent om anderen mee te krijgen in je plannen. Stuur op resultaten en leer om jezelf strategisch te bewegen in het krachtenveld van je organisatie. Zo krijg je anderen eveneens in beweging. Kies nu je cursus of training uit.

Veranderen

Heb jij een adviserende rol bij veranderprocessen, en wil je maximaal invloed uitoefenen? Leer in een training de mogelijkheden te benutten die je positie als intern of extern adviseur je geeft en vul je gereedschapskist met oefeningen, modellen en interventies.

Onderhandelen

Houd je doel voor ogen en de relatie intact. Overal waar mensen samenwerken spelen uiteenlopende belangen die tot conflicten kunnen uitgroeien. Onderhandel daarom constructief en leer omgaan met zakelijke meningsverschillen.

Vaardigheden

Reis naar onbekende bestemmingen, doorbreek routine en wakker je creativiteit en die van anderen aan. Leer om je creativiteit in goede banen te leiden. Selecteer de beste ideeën en werk ze uit tot innovaties.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur