Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Masters

Voor een wetenschappelijke verdieping in je carrière.

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in je eigen vakgebied? Heb je al een aantal jaren werkervaring en ben je minimaal in het bezit van een hbo-diploma? Volg bij ons een door de NVAO geaccrediteerde master, ontvang een officieel diploma en zet je mastertitel op je CV. Werk zowel aan je persoonlijke als je professionele ontwikkeling én lever een bijdrage aan de ontwikkeling van je organisatie.


Ben je op zoek naar een andere masteropleiding?

Bekijk alle masters

Vergroot je impact

Wil je graag je kennis en vaardigheden versterken op hoog niveau? Kies voor een volledige master of een mastermodule. SUAS biedt altijd een opleiding die aansluit op je wensen en ambitie. Onze erkende opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen, beschikken over de noodzakelijke NVAO accreditatie en worden (inter)nationaal erkend op de arbeidsmarkt. Studeren doe je in je eigen tempo met een modulaire opbouw. Welke master je ook kiest, je krijgt altijd begeleiding van topdocenten uit de praktijk.

Bekijk alle masters en mastermodules

Drie mensen zitten aan tafel te overleggen, een man leunt met zijn armen op tafel en heeft papieren voor hem liggen

Dit houdt een master bij SUAS in

Tijdens het persoonlijke gesprek met een studiebegeleider neem je de tijd om jouw achtergrond en motivatie te delen. Dit gesprek is belangrijk om wederzijdse verwachtingen af te stemmen en een solide basis te leggen voor je master. Samen formuleer je jouw leerdoelen en bespreek je de meest effectieve aanpak voor het volgen van de opleiding.

Een belangrijk aspect van de master is dat je studeert in je eigen tempo. De opleiding bestaat uit een persoonlijk doelstellend gesprek, de modules en het afstuderen. Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften, kun je starten met de master op drie verschillende startmomenten: in januari, april en september. Zo krijg je de kans om te starten op een moment dat het jou uitkomt. De mastermodules kunnen in 2,5 jaar tot 5 jaar tijd worden gestapeld tot een volledige master.

Voordat je begint

Je bent in het bezit van een bachelor in het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs en je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Daarnaast beschik je over een relevante werkomgeving, omdat de opdrachten die je in de master krijgt betrekking hebben op je werkomgeving. Twijfel je of jouw werkomgeving voldoende aansluit? Bespreek dit dan met de studiebegeleider.

Kun je niet voldoen aan de toelatingseisen, maar ben je wel 21 jaar of ouder? Dan kun je de toelatingsprocedure doorlopen.

Als je bent geslaagd

Omdat al onze masters door de NVAO zijn geaccrediteerd, ontvang je na een geslaagde afronding een officieel en door het bedrijfsleven hooggewaardeerd diploma. Het is een erkend getuigschrift met 60 ECTS (studiepunten).

  • Voor de master Human Development, de master Kwaliteitsmanagement en de master Educational Leadership ontvang je het officiële getuigschrift met vermelding van de graad Master of Arts (MA).
  • Voor de master Bedrijfskunde ontvang je het officiële getuigschrift met vermelding van de graad Master of Science (MSc).

Wanneer je een mastermodule met goed resultaat hebt afrond, ontvang je een certificaat met 8 ECTS.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur