Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Masters

Voor een wetenschappelijke verdieping in je carrière.

Behaal je NVAO-geaccrediteerde mastertitel

Heb je behoefte aan wetenschappelijke verdieping in je eigen vakgebied? Heb je al een aantal jaren werkervaring en ben je in het bezit van een hbo-diploma of hoger? Volg een door de NVAO-geaccrediteerde master, ontvang een officieel diploma en zet je mastertitel op je CV. Werk zowel aan je persoonlijke als je professionele ontwikkeling én lever een bijdrage aan de ontwikkeling van je organisatie.


Ben je op zoek naar een andere masteropleiding?

Bekijk alle masters

Master Human Development

Je volgt altijd de vier verplichte modules:

Je kiest daarnaast zelf drie modules naar keuze uit:

  • de Specialisatie modules
  • de Interventie modules
  • of de overige Keuzemodules

Door de vrije opbouw kan je aanvullend op de verplichte modules de drie modules kiezen die voor jou het meest interessant zijn. In totaal volg je dus zeven modules. Kies je willekeurig uit alle specialisatie-, interventie- en de overige keuzemodules, dan behaal je na afronding je Master Human Development diploma en draag je de titel Master of Arts (MA).

Bekijk master

Master human development uitgelegd in de nieuwe huiststijl.

Wanneer je de drie modules zo kies dat ze binnen een specialisatie vallen, wordt bij afronding van de opleiding de specialisatie ook op je getuigschrift vermeld. Je ontvangt dan het getuigschrift van de NVAO-geaccrediteerde Master Human Development, met daarbij de naam van de specialisatie.

Master Kwaliteitsmanagement

Je volgt altijd de zes verplichte modules:

Je kiest één module naar keuze uit:

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma en draagt de titel Master of Arts (MA).

Bekijk master

Master kwaliteitsmanagement opgebouwd in de nieuwe huisstijl.

Master Bedrijfskunde

Bereik je meesterschap als de veelzijdige bedrijfskundige van morgen die succesvol wil zijn in werken en ondernemen in duurzame en betekenisvolle organisaties.

Je volgt in fase 1 altijd de volgende modules:

Je kunt in fase 2 op de volgende vijf manieren afstuderen:

Twee vrouwen en twee mannen lopen samen de trap af, ze zijn in een kantorenpand.

1. Master Bedrijfskunde

Verdiep je in de transformatie op het gebied van duurzaamheid met diepgaand inzicht in opkomende technologieën, sterke betrokkenheid en passende investeringen. Je volgt hiervoor in fase 2 de volgende modules: 

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma. Je ontvangt je getuigschrift Master Bedrijfskunde en draagt de titel Master of Science (MSc).

Bekijk deze master

Master bedrijfskunde opgebouwd in de nieuwe huisstijl.

2. Master Bedrijfskunde, specialisatie Commercieel management

Specialiseer je in nieuwe verdienmodellen die passen bij de wereld van morgen. Je volgt in fase 2 de specialisatie modules:

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma. Op je getuigschrift komt te staan Master Bedrijfskunde, specialisatie Commercieel management en je draagt de titel Master of Science (MSc).

Bekijk deze master

Master bedrijfskunde Specialisatie Commercieel management opgebouwd in de nieuwe huisstijl

3. Master Bedrijfskunde, specialisatie Digitaal leiderschap & verandering

Specialiseer je in de impact van nieuwe technologie op zaken als ondernemen, privacy & cybersecurity, innovatie, leiderschap en organisatiegroei. Je volgt in fase 2 de specialisatie modules:

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma. Op je getuigschrift komt te staan Master Bedrijfskunde, specialisatie Digitaal leiderschap & verandering en je draagt de titel Master of Science (MSc).

Bekijk deze master

Master bedrijfskunde Specialisatie Digitaal leiderschap en verandering opgebouwd in de nieuwe huisstijl.

4. Master Bedrijfskunde, specialisatie Data driven business management

Specialiseer je in het ontwikkelen of verbeteren van data gedreven verdienmodellen voor jouw organisatie. Je verbindt een creatieve aanpak met het gebruik van data om waarde te creëren voor klanten, partners en andere stakeholders. Je volgt in fase 2 de specialisatie modules:

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma. Op je getuigschrift komt te staan Master Bedrijfskunde, specialisatie Data driven business management en je draagt de titel Master of Science (MSc).

Bekijk deze master

Master bedrijfskunde Specialisatie Data driven business management opgebouwd in de nieuwe huisstijl.

5. Master Bedrijfskunde, specialisatie Management, cultuur en transformatie

Specialiseer je in het versterken van organisatieculturen die leiden tot een lerende en wendbare organisatie. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden op het gebied van leiderschapsstijlen, adaptief organiseren en verandermanagement. Je volgt in fase 2 de specialisatie modules:

Je behaalt na afronding je officiële masterdiploma. Op je getuigschrift komt te staan Master Bedrijfskunde, specialisatie Management, cultuur en transformatie en je draagt de titel Master of Science (MSc).

Bekijk deze master

Master Educational Leadership

Je volgt altijd de 7 verplichte modules:

Hoe jij jouw studieprogramma wilt samenstellen, kun jij zelf kiezen: de modules hebben geen strikte volgorde. Alleen de afstudeermodule Onderzoek in het onderwijs kun je pas volgen als minimaal vier modules zijn afgerond.

Je kunt 1 of 2 modules tegelijkertijd volgen met een gemiddelde studiebelasting van 10 uur per week per module. De studiebegeleider van SUAS helpt je graag bij het vormgeven van je programma. 

Bekijk deze Master

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Ditty van der Elst. Vrouw met donkere opgestoken haren, blauwe blouse met witte verticale streepjes.

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur