Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud
Master Bedrijfskunde

Master Bedrijfskunde

Versterk de maatschappelijke impact van organisaties.

 • Vergroot je impact, los complexe problemen op omtrent innovatie en duurzaamheid
 • Leer strategische digitaliserings- en organisatievraagstukken aan te pakken
 • Leer denken vanuit maatschappelijke relevantie en praat op niveau mee

Bekijk alle details

Een startmoment wordt met je afgestemd

Uitvoering
Master
Accreditaties
NVAO
Duur
26 dagen (2,5 jaar)
ECTS (studiepunten)
60 ECTS (studiepunten)
Startmoment
Start al in januari
Onderwerpen
 • Zwart-wit foto van Gijsbert van der Aart. Een kale man met een baardje.
 • Foto van Gerard Berendsen. Een man met korte zwarte haren in een grijs pak.
 • Foto van Sandra Doeze Jager Van Vliet. Een vrouw met blonde haren, zwart leren jasje en zilveren oorbellen.
 • Foto van Marc Eilering. Een man met zwarte haren, wit overhemd met daarover een blauw jasje.
 • Foto van Nathalie Hazenberg. Een vrouw met blonde haren tot haar schouder en blauwe ogen. +14
  Nog 14 anderen

Dit ga je leren in Master Bedrijfskunde

Wil je als professional meebouwen aan de groei van een organisatie? Niet alleen begrijpen wat er speelt, maar je visie vertalen naar innovatieve strategieën, organisatiestructuren en discipline-overschrijdende samenwerkingen. In deze master ontwikkel je je kennis en vaardigheden zodat je verschillende perspectieven leert begrijpen en toepassen.

Je leert alles over de nieuwe economische werkelijkheid en hoe je je vaardigheden in kunt zetten om richting te geven bij het ontwerpen en leveren van toekomstbestendige waardeproposities. Hoe je niet alleen financieel rendement creëert voor een organisatie, maar ook maatschappelijk rendement. Je verdiept je in complexe en uitdagende vraagstukken uit de eigen werkomgeving waar geen panklare oplossing voor is.

In verschillende modules krijg je de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de organisatiekunde aangereikt. Je laat je inspireren door excellente topdocenten en leert van de interactie met medestudenten. Reflecteer op je eigen gedrag en word je meer bewust van je eigen krachten, zodat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.  

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Hoofdfase:

 • Innovatiekracht 
 • Ethisch leiderschap 
 • Risicomanagement in verandering 
 • Organisational design
 • Praktijkgericht onderzoek
 • Onderzoeksvaardigheden (met accent op actie-onderzoek)

Afstudeerfase:

 • Psychologie in organisaties
 • Maatschappelijk ondernemen in ecosystemen
 • Thesis

Resultaten

 • Je beschikt over actuele strategische bedrijfskundige inzichten en modellen
 • Je leert om situaties ook vanuit andere referentiekaders te bekijken
 • Je toont ethisch leiderschap en leert het toepassen in de praktijk
 • Je helpt je organisatie met concrete impact op duurzaamheidsdoelen
 • Je kunt strategische bedrijfskundige interventies wetenschappelijk onderbouwen
 • Je bent een stevige gesprekspartner bij complexe organisatievraagstukken
 • Je ontvangt een NVAO-erkend getuigschrift voor de Master Bedrijfskunde

Word de strategische bedrijfskundige van de toekomst!

Voor wie?

Ben je een ervaren professional en toe aan een volgende stap in je carrière? Als je leergierig bent, openstaat voor nieuwe inzichten en graag wilt weten hoe je belangrijke elementen als innovatie, duurzaamheid en veranderende organisatiestructuren verankert in een bedrijfsstrategie, is dit de master voor jou. Vol met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, excellente docenten en best practices van collega-professionals.

Toelatingscriteria

Je ben in het bezit van een Bachelorgetuigschrift in het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs en je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Ook dien je te beschikken over een relevante (werk)plek waarin je de opdrachten van de opleiding (bijvoorbeeld analyse-, advies- of ontwerpopdrachten) kunt uitvoeren.

Beschik je niet over een afgeronde bachelor als vooropleiding, dan kun je in een toelatingsonderzoek aantonen dat je over het niveau beschikt om deze opleiding te kunnen doorlopen. Je dient daarvoor een actueel CV ter beoordeling te sturen. 

Inhoud

Hoofdfase:

Innovatiekracht 

Door te innoveren creëert een bedrijf waarde voor zijn klanten maar ook voor zijn werknemers, en neemt daardoor een voorsprong op de concurrentie. In deze mastermodule leer je hoe je innovatie een onderdeel maakt van de strategie en het behalen van de strategische doelen van de organisatie. 

Ethisch leiderschap

Goed leiderschap is ethisch leiderschap. Ethische leiders zijn integer naar zichzelf en naar hun medewerkers, vertonen voorbeeldgedrag en dragen zo hun waarden over op hun medewerkers en hun organisatie. In deze mastermodule werk je aan een moreel kompas dat je leert toepassen op zaken als risicobeheer, relatiemanagement en innovatie.

Risicomanagement in verandering

Risicomanagement biedt organisaties de mogelijkheid te anticiperen op risico’s in deze snel veranderende wereld, en maakt inzichtelijk waar de kansen liggen. In deze mastermodule leer je hoe je analyses maakt van alle facetten van risicomanagement. Je ontwikkelt een visie en ontwerpt een Risk Management Framework voor jouw organisatie.  

Organisational design

Hoe creëer je een wendbare organisatie die in staat is om continu in te spelen op de veranderende context? In deze mastermodule krijg je actuele inzichten op het gebied van het ontwerp van organisaties gepresenteerd, en je leert ze toepassen op jouw eigen situatie. 

Praktijkgericht onderzoek

Hoe zet je praktijkgericht onderzoek in bij innovatie in jouw organisatie? In deze mastermodule krijg je onderzoeksmethoden en -vaardigheden aangereikt om te komen tot een onderbouwde implementatie en borging van innovatie. Je werkt aan een concreet innovatieproject en gebruikt de opgedane kennis rondom innovatievermogen, risicomanagement, organisatiestructuur en ethiek. 

Afstudeerfase:

Psychologie in organisaties

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Hun mogelijkheden om te veranderen, creatieve oplossingen te bedenken en samen te werken zijn cruciaal. In deze mastermodule leer je wat mensen drijft, hoe we de werking van ons brein optimaal kunnen benutten en hoe dit ons gedrag kan beïnvloeden. 

Maatschappelijk ondernemen in ecosystemen

In deze mastermodule leer je meer over de relevantie en de betekenis van duurzaam ondernemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit. Maak kennis met het principe van meervoudige waardecreatie en het strategisch belang van duurzaam ondernemen voor de organisatie.

Examendossier

Tijdens de afstudeerfase werk je aan de opbouw van een examendossier. Je krijgt kennis en vaardigheden aangereikt op het gebied van onderzoeksmethodologie en -rapportage. Je voert zelf praktijkgericht onderzoek uit, rondom een complex bedrijfskundig probleem en ontwerpt een duurzame en impactvolle oplossing van het probleem vanuit een relevante werkcontext. 

Kosten

De totale prijs is opgebouwd uit de volgende componenten:

Opleiding

De prijs van de master is € 22500,00, wanneer je kiest voor een betaling in één keer. Je profiteert bij ons automatisch van een supervoordelige regeling, namelijk dat je géén 21% btw betaalt voor hoger onderwijs.

Bekijk ook onze andere betaalopties.

Financiering en STAP-budget

Wil je voordeliger studeren? Er zijn verschillende interessante mogelijkheden en wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Bekijk ze allemaal op www.suas.nl/financieringsmogelijkheden.

Wil je gebruik maken van de STAP-budget subsidieregeling? Dan kunnen er afwijkende gunstige prijzen en startdata gelden. Alle informatie hierover en de regeling zelf vind je op www.suas.nl/stap-budget.

Materiaal

De kosten voor het studiemateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. Colleges zijn in het Nederlands. De literatuur kan naast Nederlands ook in het Engels zijn.

Arrangement

De kosten voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet zijn bij de prijs inbegrepen.

Programma

Doelstellend gesprek

In een persoonlijk gesprek met je studiebegeleider en je businesscoach bespreek je jouw achtergrond, motivatie en wederzijdse verwachtingen. Je formuleert samen je leerdoelen en bespreekt op welke manier je de opleiding het beste kunt volgen.

Module 1 t/m 6, colleges 1 t/m 3 + 2 intervisiebijeenkomsten:

 • 1 collegedag van 09.30 tot 17.30 uur of
 • 1 dagdeelbijeenkomst

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze masteropleiding is 20 deelnemers.

Diploma

Elke module wordt afgerond met een beroepsproduct, waarbij je het geleerde integraal op je eigen praktijk toepast. Bij voldoende resultaat ontvang je een deeldiploma. Heb je de hele hbo-master succesvol afgerond, dan ontvang je het getuigschrift Master Bedrijfskunde en mag je de NVAO erkende mastertitel Master of Science (MSc) voeren.

Incompany

Staan meerdere collega's voor dezelfde uitdaging? Dan is 'incompany' de ideale optie. Deze opleiding of training kan namelijk ook binnen jouw organisatie worden georganiseerd. Ons gespecialiseerde zusterbedrijf Relevance zal dit maatwerktraject samen met jou ontwikkelen. Relevance past de opdrachten en voorbeelden dan aan op de praktijksituatie in jouw organisatie.

Pluspunten van Incompany

 • Efficiënt - Je brengt in één keer de kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau.
 • Hoog rendement - De specifieke leerdoelen en -wensen van jouw collega's staan centraal.
 • Borging - We maken gebruik van actuele praktijksituaties voor optimale borging van leerdoelen.
 • Altijd - Jij bepaalt het moment waarop we de opleiding of training organiseren.
 • Overal - We organiseren de opleiding of training waar jij wil. Binnen of buiten je organisatie.

Advies aanvragen

STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid van maximaal € 1.000,-, die je alléén nog in 2023 kunt aanvragen voor een erkende opleiding in het hoger onderwijs. Je kunt het gebruiken voor de financiering van de opleiding die je nu aan het bekijken bent. Je volgt bij SUAS met STAP-budget tijdelijk kosteloos een HBO- of mastermodule die onderdeel is van een geaccrediteerde opleiding. Of gebruik het STAP-budget voor € 1.000,- korting op de hele bachelor of master.

STAP-budget aanvragen? Zo geregeld!

 1. Kies je opleiding met STAP-budget die aansluit op je leerdoelen.
 2. Selecteer via de button 'Aanmelden met STAP-budget' je startmoment. Je ontvangt van ons je bewijs van vooraanmelding. Die heb je nodig voor je aanvraag bij UWV.
 3. Vraag online STAP-budget aan via het UWV STAP-portaal met je bewijs van vooraanmelding. Binnen vier weken krijg je bericht.
 4. Is je aanvraag goedgekeurd? Start met je opleiding!

MEER LEZEN

Docenten

Docenten

SUAS werkt met ruim 60 verschillende hoogleraren, professoren en professionals met een brede ervaring in zowel de academische wereld als de praktijk. Zo ben je altijd verzekerd van de meest actuele wetenschappelijke inzichten en trends binnen het werkveld. Onze docenten bieden inhoudelijke verdieping op basis van up-to-date wetenschappelijke kennis en leggen steeds de relatie tussen de theorie en jouw persoonlijke werkpraktijk. Op deze manier vallen werken en leren voor een belangrijk deel samen én kun je actuele wetenschappelijke inzichten vertalen naar krachtig handelen in jouw eigen praktijk.

Dit worden je docenten

 • Gijsbert van der Aart

  Zwart-wit foto van Gijsbert van der Aart. Een kale man met een baardje.

  Gijsbert is een ervaren manager op het gebied van investments, corporate finance, governance en risicomanagement. Hij heeft brede ervaring opgedaan als management consultant vanuit een internationale, big four consulting firm bij banken, investment managers en treasury afdelingen van corporates als Shell, Philips en Ikea. De afgelopen jaren is hij verantwoordelijk geweest voor Risk Management bij een groep van vastgoeddochters van Rabobank met de focus op financiering, investment management en grootschalige projectontwikkeling.

 • drs. Gerard Berendsen

  Foto van Gerard Berendsen. Een man met korte zwarte haren in een grijs pak.

  Drs. Gerard Berendsen studeerde Biologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vandaag de dag is hij werkzaam als voorzitter van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmangement (NNK), eigenaar en consultant van Twente Quality Centre (TQC) en bestuursvoorzitter van Our Common Future 2.0. Zijn expertise betreft kwaliteitsmanagement, procesverbetering, management van organisatienetwerken, duurzaam ondernemen en human resource management.

 • dr. Sandra Doeze Jager - van Vliet MBA

  Avans Hogeschool

  Foto van Sandra Doeze Jager Van Vliet. Een vrouw met blonde haren, zwart leren jasje en zilveren oorbellen.

  Dr. Sandra Doeze Jager - van Vliet MBA is bij Avans Hogeschool verbonden aan het expertisecentrum Sustainable Business. Als kenniskringlid en onderzoeker is zij actief op het snijvlak van duurzaamheid en wendbaarheid via People & Sustainability (duurzame inzetbaarheid, AI en zelfsturende teams). Ze werkte jarenlang in de commercie. De assessmentwereld kent ze door en door en in 2014 besloot ze om definitief het onderwijs in te gaan. Haar expertise beslaat duurzaam wendbaarheidsgedrag en de vertaling hiervan naar communicatie, psychologische en HR. Dit sluit aan bij haar achtergrond in psychologie, communicatie en personeelswetenschap. Ze promoveerde in 2017 op proactieve en adaptieve wendbaarheid van medewerkers aan de Erasmus Universiteit.

 • Marc Eilering MSc

  Avans Hogeschool

  Foto van Marc Eilering. Een man met zwarte haren, wit overhemd met daarover een blauw jasje.

  Marc Eilering is Business Coach voor studerende ondernemers bij Avans Ondernemerscentrum om ondernemerschap te stimuleren bij studenten. Daarnaast is hij docent Ondernemerschap en innovatie bij Avans Hogeschool en afstudeercoördinator Business Innovation. Zijn specialismen zijn ondernemerschap, innovatie, business development en denken in mogelijkheden.

 • drs. Nathalie Hazenberg MA

  Foto van Nathalie Hazenberg. Een vrouw met blonde haren tot haar schouder en blauwe ogen.

  Drs. Nathalie Hazenberg MA is gespecialiseerd in transitiemanagement, veranderkunde en HRM. Ze is afgestudeerd in Bedrijfskunde/ Internationale Marketing (1999, Vrije Universiteit Amsterdam) en heeft een post-academische master in arbeidsstudies op de rol van leiders bij cultuurverandering (2007, Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS)/ Universiteit van Amsterdam). Nathalie houdt zich actief bezig met intersectorale mobiliteit van bedrijfsleven naar onderwijs via publiek-private samenwerking en is betrokken bij het initiatief Cross Mentoring in samenwerking met de Algemene Vereniging van Schoolleiders. Haar huidige functies zijn HR Innovator organisatie ontwikkeling en mobiliteit (ABN AMRO), Voorzitter Raad van Toezicht (STWT, primair onderwijs) en programmaleider en lid werkveldraad (SUAS). Daarnaast is ze eigenaar, systemisch (team)coach (ORSC) en adviseur (Team&More) en auteur van boeken over mens en organisatie.

 • Witek ten Hove MA

  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  Foto van Witek ten Hove. Een man met witte haren en lichte ogen.

  Witek ten Hove is hoofddocent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en voorzitter van de R-User Group in Nijmegen. Na zijn studie aan de Universiteit van Maastricht heeft hij bij verschillende multinationals gewerkt als business analist, beurshandelaar en commodity trader. Zijn specialisaties zijn onder andere data science en online / blended learning.

 • Sabine Kerkmeijer – van der Peijl MA

  Foto van Sabine Kerkmeijer. Een vrouw met donker blonde haren en een zwarte bril.

  Sabine heef ruime ervaring met het begeleiden en coachen van (afstuderende) studenten bij o.a. het ontwikkelen van een idee tot een nieuw product of dienst, het schrijven van een marketing(communicatie)plan, het opzetten en uitvoeren van marktonderzoek en het schrijven van een businessplan. Sabine heeft een brede marketingbasis ontwikkeld o.a. als (database) marketeer bij Triodos Bank en senior consultant bij VODW Marketing. Ze heeft diverse projecten uitgevoerd variërend van het ontwerpen van loyaliteitsprogramma’s tot het ontwikkelen van een marketingdatabase. Ze heeft gewerkt voor o.a. Eneco, Debitel, ING en DTZ Zadelhoff. Ze is auteur van het boek 'Van Idee naar start-up'.

 • dr. ir. Ton van Kollenburg

  Avans Hogeschool

  Foto van Ton van Kollenburg. Een man met korte bruine haren, een licht blauw overhemd met daarover een blauw geruite blazer.

  Ton van Kollenburg is trainer en consultant op het gebied van Lean Management, Six Sigma, Total Productive Management en Training Within Industry. Hij werkte voor organisaties zoals Heineken, Philips, GE, FrieslandCampina, Bosch, DSM, Rabobank en Reinier de Graaf Groep. Sinds 2015 is hij tevens lector Continu Verbeteren bij Avans Hogeschool. Het verspreiden van de kennis en ervaringen op het gebied van Lean Management gecombineerd met de toepassing ervan bij hedendaagse ontwikkelingen, zoals digitalisering en verduurzaming, behoren tot zijn belangrijkste aandachtspunten.

 • Sander Koonings MSc CPC

  Zwart-wit foto van Sander Koonings. Een kale man met lichte ogen.

  In 2011 is Sander Koonings afgestudeerd aan Nyenrode als Master of Science in Controlling. Meer dan 20 jaar is hij werkzaam geweest als consultant en (senior) leader in complexe verandertrajecten in het internationaal bedrijfsleven. Sinds een aantal jaar focust hij zich, als coach en adviseur, op talent- en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast doceert hij in verschillende bedrijfskundige- en gelieerde domeinen.

 • dr. Carolien Muijs-van Rijnsoever

  Hogeschool Utrecht

  Foto van Carolien Muijs van Rijnsoever. Een vrouw met korte bruine haren en een ronde bril.

  Carolien is docent Farmakunde (Pharmaceutical Business Administration) aan de Hogeschool Utrecht. Ze is coördinator en docent van de leerlijn Praktijkgericht Onderzoek. Ze is verantwoordelijk voor de doorlopende lijn van de onderzoeksvaardigheden in het curriculum van de opleiding en geeft daarnaast ook les. Haar enthousiasme is een van haar belangrijkste eigenschappen en dit enthousiasme probeert ze ook over te dragen op haar studenten. Sinds september 2020 is ze voorzitster van de Instituutsraad van IPS (Instituut voor Paramedische Studies).

 • Sandra Raaijmakers

  Foto van Sandra Raaijmakers. Een vrouw met blonde haren en blauwe ogen.

  Sandra Raaijmakers heeft haar bachelor in International Business & Languages afgerond. Hierna is ze het bedrijfsleven in gegaan. Daarbij heeft ze 20 jaar in de internationale corporate wereld gewerkt in verschillende Europese rollen als Customer Service Manager, Vendor Managed Inventory en Credit Risk Manager. Naast leiding geven, heeft ze teams mogen opzetten, bedrijfsmatige veranderingen doorgevoerd, een Global Business Service Center in India mee opgezet op het gebied van credit risk en een nieuwe risicofilosofie mogen uitrollen in Europa. Nu is ze zzp’er en begeleidt ze bedrijven op vlakken van strategie, verandermanagement en besluitvorming en daarnaast is ze trainer op vlakken van verandermanagement, besluitvorming, strategisch denken en leiderschap.

 • Robert van Roermund

  The Hague University of Applied Sciences

  Foto van Robert van Roermund. Een man met grijze haren en een witte blouse zit op een stoel.

  Robert van Roermund is ondernemer in diverse start-ups en scale ups. Hij is voor het laatst afgestudeerd bij INSEAD in Finance for Executives en Strategic Alliances & Partnerships. Hij is lecturer sustainable ondernemen bij The Hague University of Applied Sciences.

 • John Smits MBA

  Foto van John Smits. Een man met korte donkere haren en een bril.

  John Smits inspireert al jaren studenten als het gaat om de regisseursrol op het snijvlak van IT & business. Het werken met nieuwe technieken, durven te pionieren en verandermanagement is voor John een tweede natuur. Met de krachtige combinatie van IT-trainingen, IT-ervaring en een afgeronde MBA en accountantsopleiding voorziet hij het bedrijfsleven van strategisch advies. John deelt graag zijn kennis en coacht, inspireert, prikkelt en enthousiasmeert studenten graag op het gebied van digitale transitie en datagedreven werken. Als innovator is John trainer en ontwikkelaar van onderwijsmateriaal op het gebied van Big Data, Business Intelligence, ICT, Data Analyse en FinTech.

 • Mark Tissink MSc

  Secure IT is

  Foto van Mark Tissink. Een man met donkere krullen en een donkere baard.

  Mark Tissink is afgestudeerd als informatiekundige en IT-auditor, maar daadwerkelijk blij geworden van informatiebeveiliging, persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie. Hij is Werkzaam geweest bij onder andere Drechtsteden, Apeldoorn, NVWA, Rabobank en KPMG. En hij is de auteur van het boek ‘Grip op informatiebeveiliging’. Op dit moment is hij docent, CISO-coach, strategisch informatiebeveiligingsadviseur en spreker.

 • drs. Esther de Groot MSc

  Foto van Esther de Groot. Een vrouw met korte blonde haren en een bril.

  Drs. Esther de Groot heeft 20 jaar in het ICT werkveld gewerkt als manager en procesmanager. Daarna heeft ze besloten de overstap te maken naar het onderwijs. Ze begeleidt projecten en geeft vakken als organisatiekunde, procesmanagement en onderzoeksvaardigheden. Naast haar werk houdt ze zich bezig met onderzoek in een academische werkplaats actieonderzoek. In haar vrije tijd geniet ze van alle cultuur die Amsterdam, Nederland en de wereld te bieden heeft. Ook wandelt ze graag en doet ze aan tai-chi.

 • drs. Remco Gaanderse

  Foto van Remco Gaanderse. Een kale man in een zwart-wit foto.

  Drs. Remco Gaanderse heeft zijn werkervaring van meer dan 30 jaar voornamelijk opgedaan in de financiële sector. Hij was werkzaam als country manager, consultant, change manager en adviseur op het snijvlak van financiële dienstverlening, business en ondernemerschap met een focus op opkomende markten in Centraal Europa, Latijns Amerika, Azië, Afrika en het Midden Oosten. Daarnaast heeft hij gewerkt als trainer voor organisaties en als docent en studentencoach aan hogescholen in Nederland en aan een Business School in Vietnam. Hij is in het bezit van een masterdiploma van de universiteit van Utrecht en heeft aanvullende opleidingen gevolgd aan onder andere Harvard Business School en Insead.

 • Ronald van Tol MMC

  Levende Cijfers Organisatie Advies

  Foto van Ronald van Tol. Een kale man met een grijs baardje en blauwe ogen.

  Ronald leest een jaarrekening als een roman en zoekt het verhaal van de onderneming achter de cijfers. Hij is afgestudeerd aam de post doctorale opleiding Management Consultant aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarvoor heeft hij onder andere bedrijfseconomie gestudeerd en is autodidact in andere vakken die voor organisatiekunde belangrijk zijn zoals biologie, psychologie en filosofie. Hij werkt als zelfstandige en organisatiekundige op het gebied van risicomanagement. Daarvoor werkte hij in ICT als management consultant en dáárvoor als bankier. Hij ziet het als en sport om zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen en daarvoor is beheersing van een vak essentieel (vindt hij). Ronald geeft les in risicomanagement en in financieel management.

 • drs. Tony Laumen MBA

  Tony Laumen heeft na het afronden van een MBA, een opleiding gevolgd tot Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Na een carrière in commercie en human resources, is hij sinds 2012 actief als (kern)docent in het HBO-onderwijs (Bachelor/Master). Hij richt zich hierbij op het brede domein ‘bedrijfskunde - psychologie’. Tevens traint Tony (aankomende) professionals binnen diverse beroepsgroepen waaronder arbeidsdeskundigen, loopbaanprofessionals, ziekteverzuimspecialisten en jobcoaches.

Nu starten met Master Bedrijfskunde

Master Bedrijfskunde

Versterk de maatschappelijke impact van organisaties.

 • Vergroot je impact, los complexe problemen op omtrent innovatie en duurzaamheid
 • Leer strategische digitaliserings- en organisatievraagstukken aan te pakken
 • Leer denken vanuit maatschappelijke relevantie en praat op niveau mee

Kom naar de Informatiemiddag voor de HBO- en Masteropleidingen bij SUAS

Proef de sfeer op de campus, volg een proefcollege en stel al je vragen.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Ditty van der Elst. Vrouw met donkere opgestoken haren, blauwe blouse met witte verticale streepjes.

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur

Gerelateerde opleidingen

Deze opleidingen zijn misschien ook wat voor jou