Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HRM/HRD trainingen en opleidingen

Koester de verbinding tussen mens en organisatie.

Als HR-professional weet je dat mensen het belangrijkste kapitaal van een organisatie vormen. Tijdens onze HRM en HRD trainingen verdiep je je in thema's als personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, selectiegesprekken en loopbaanontwikkeling. Zoek jij verdieping in een of meerdere aspecten van je vak? Van HR adviseur tot directeur, van gerenommeerde HRM/HRD training tot geaccrediteerde master Human Development. Je kan voor elke stap in jouw HR-carrière bij ons terecht!


Strategisch HRM

Profiteer optimaal van de competenties en talenten van je werknemers. Goede omstandigheden, beloning en carrièremogelijkheden creëren enthousiasme en inzet. En dat heb je nodig voor een succesvol bedrijf.

HR Management

Vergroot als HR adviseur je impact, selecteer de juiste persoon, groei in je rol als vertrouwenspersoon of zorg dat medewerkers re-integreren. Respectvol, resultaatgericht en volgens de regels. Volg juist daarom een training of opleiding.

HR Development

Leren & Ontwikkelen vormt een belangrijke investering in de professionaliteit van medewerkers. Het levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van het werk en is belangrijk voor het behalen van resultaten. Ontwikkel je vaardigheden en kennis en volg een opleiding of training.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Kenneth Bernardina. Een man met dread locks, snor en een paarse blouse.

Kenneth Bernardina

Opleidingsadviseur