Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HBO Bachelors

Speciaal ontworpen als deeltijdopleiding voor jou als werkende professional.

Word een T-shaped professional

Onze Bachelor Bedrijfskunde is zo opgebouwd dat die van jou een ware T-shaped professional maakt: een specialist én generalist binnen je team. In welk vakgebied je ook werkzaam bent, als professional van de 21e eeuw volsta je niet meer met alleen diepgaande toewijding en specialistische kennis binnen je eigen expertise. Je moet ook beschikken over vaardigheden en competenties om te kunnen samenwerken en verbinden met mensen uit andere disciplines.


Behaal je NVAO-geaccrediteerde titel BSc

Speel de verbindende rol in je organisatie. Leer bedrijfskundige vraagstukken vanuit een helicoptervisie te benaderen. En opereer daarbij op het snijvlak van organisatie en de buitenwereld. Wil je je bezighouden met de visie, strategische ambities, de inrichting van de organisatie en de uitvoering? Wil je je kennis van bedrijfskunde vergroten, verzilveren naar Bachelorniveau en de titel Bachelor of Science (BSc) op je CV zetten? Dan is dit de deeltijdopleiding voor jou.

Veranderingen gaan snel en zijn vaak complex. Zo zorgen de digitale revolutie en globalisering voor revolutionair nieuwe businessmodellen, producten en diensten en klantverwachtingen. Met de Bachelor Bedrijfskunde verbreed je je inzicht in marketing, financieel management, bedrijfsprocessen, cultuur en de rol van de bedrijfskundige. Daarmee leer je je organisatie zichzelf opnieuw uit te vinden.

Bekijk de opleiding

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Ditty van der Elst. Vrouw met donkere opgestoken haren, blauwe blouse met witte verticale streepjes.

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur