Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Vitaliteit & Stress trainingen en cursussen

Geniet weer van je werk, maar ook van je vrije tijd

Je werk goed doen in onze steeds veranderende wereld en werkcontext vraagt veel van je. Mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden. Daarnaast stimuleert duurzame inzetbaarheid ook creativiteit en innovatie. Wil jij jezelf hierin ontwikkelen? Met onze trainingen op het gebied van persoonlijke vitaliteit sta jij gezond en vitaal in het leven.


Mindfulness

Jij wilt voor de volle honderd procent aanwezig zijn in je leven en er met meer aandacht van genieten. Schep ruimte voor jezelf, maak bewuste keuzes, handel effectief, reageer milder en ervaar meer innerlijke rust en ontspanning.

Vitaliteit

Mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden. Met onze trainingen sta jij gezond en vitaal in het leven en coach je je medewerkers naar een vitaler leven.

Stress bestendigheid

Bij geïnspireerd werken en goede prestaties leveren hoort onvermijdelijk enige werkdruk. Maar teveel leidt tot spanning en ongezonde stress. Leer dat voorkomen en blijf overeind in stressvolle situaties.

Assertiviteit

Leer om aan jouw communicatie je kracht en openheid toe te voegen. Zowel verbaal als non-verbaal.

Time management

Hét antwoord op toenemende werkdruk! Het helpt om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Leer plannen, organiseren, gewoontes doorbreken en rust inbouwen.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Judith Hoogkamp. Vrouw met blonde haren en witte blouse, die lacht en naar rechts kijkt.

Judith Hoogkamp

Opleidingsadviseur