Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Onze erkenningen en keurmerken

Als organisatie hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op deze erkenningen en keurmerken.


Elk jaar doet de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout onderzoek naar de duizend beste dienstverleners van Nederland. Daarbij vragen ze bijna 5000 zakelijke beslissers in 60 vakgebieden om hun dienstverlener een NPS-score te geven. Ook beoordelen zij deze op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Dit oordeel vormt de basis van de prestigieuze MT1000 lijst.

Schouten & Nelissen is in 2022 voor de 5e keer uitgeroepen tot winnaar in de MT1000. Afgelopen jaar zijn we (net zoals in 2021!) nummer 1 geworden in de categorie HR Assessment. Ook zijn we nummer 3 geworden in de categorie Trainingen & Opleidingen. Dat is iets waar we geweldig trots op zijn!

UvA-hoogleraar Henk Volberda, die het onderzoek leidt, vertelt wat beslissers deze editie bezighoudt én hoe dienstverleners nog meer verschil kunnen maken.

Lees het artikel op MT/Sprout

Logo winnaar MT100 2022 in de categorie HR-assessment

De winnaars van de Beste Opleider van Nederland 2020 zijn bekend gemaakt door Springest, dé site waar je alles vindt over leren naast je werk. Wij zijn in de prijzen gevallen en dragen met trots deze titel. Wij behoren tot de Beste Vitaliteit & Gezondheid Opleiders van Nederland 2020. 

Net als in 2020 en 2021, zijn we ook in 2022 door PW uitgeroepen tot Partner of Choice, het grootste HR-platform van Nederland. We zijn favoriete keuze voor HR professionals in de categorie Opleiding & ontwikkelen!

Wij zijn trots dat wij onze Cedeo-erkenning “Bedrijfsopleidingen” hebben behaald. Deze erkenning geldt voor zowel de Maatwerk als de Open Bedrijfsopleidingen die door ons worden aangeboden. Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie (onderdeel van Lloyds) die inzicht geeft in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Zij heeft een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat minimaal 80% van onze klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van onze opleidingen en performance.

 

 

   

Wij bezitten het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit en we conformeren ons aan de gedragscode van NRTO. Het NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. 

Zes collega's zitten in een kring en lachen, eentje heeft een grote map vast en op de grond liggen papieren

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn er trots op te zijn opgenomen in hun kwaliteitsregister.


Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de gestelde normen van ISO 9001. Kortweg betekent dit dat wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dit ook bewijzen.


Wij zijn ook ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en voldoen aan de privacy wetgeving. Het betekent dat we een managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben en medewerkers volgens gedragsregels en vaste processen werken met persoonsgegevens.