Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Trots op onze erkenningen en keurmerken

Met ruim 40 jaar ervaring hebben we een reputatie hoog te houden.

SUAS heeft als kernwaarde excellent. Dat is elke medewerker, maar ook ons onderwijs. We werken op een bevlogen wijze samen en onze trainers en docenten zijn stuk voor stuk ervaren. We laten opleidingen erkennen en accrediteren en beschikken over de belangrijkste keurmerken. We zijn trots op erkenning die we krijgen van deelnemers, alumni, HR professionals en zakelijke beslissers. Om de kwaliteit van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening te kunnen blijven garanderen verbeteren we continu en laten we onszelf regelmatig toetsen. Want in het leveren van kwaliteit doen we immers geen concessies.


Beste opleider van Nederland

Voor de derde keer mogen wij ons ‘Beste opleider van Nederland’ noemen volgens de prestigieuze MT1000 lijst. Elk jaar doet de Universiteit van Amsterdam in opdracht van MT/Sprout onderzoek naar de 1.000 beste dienstverleners van Nederland. Bijna 5.000 zakelijke beslissers worden gevraagd in 60 vakgebieden hun dienstverleners een NPS-score te geven. Ook beoordelen zij ze op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Naast Beste opleider van Nederland 2023 wonnen we ook voor de vijfde keer in de categorie 'Beste bedrijf van Nederland in de sector HR-Assessment’. We zijn erg blij met deze prestaties.

Favoriete keuze voor HR professionals

Net als in 2020 en 2021, zijn we ook in 2022 door PW. uitgeroepen tot 'Partner of Choice'. PW. is het grootste HR-platform van Nederland. We zijn door HR professionals verkozen tot winnaar in de categorie Opleiding & Ontwikkelen en daarmee hun favoriete trainings- en opleidingsinstituut van Nederland.

Partner Of Choice Logo

Cedeo-erkenning

SUAS is een door Cedeo erkende aanbieder van trainingen en opleidingen. Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie die inzicht geeft in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Je krijgt een Cedeo-erkenning als minimaal 80% van je klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van je opleidingen en je prestaties. In 2023 behaalden wij een resultaat van 95% klanttevredenheid voor onze open opleidingen.

Logo CEDEO erkend bedrijfsopleidingen Open

Keurmerk NRTO

SUAS is aangesloten bij en bezit het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) voor kwaliteit en professionaliteit. We conformeren ons aan de gedragscode van NRTO. De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. 

Logo Nederlands Raad voor Training en Opleiding (NRTO) keurmerk

Kwaliteitsregister CRKBO

SUAS staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO). In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit.

Logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

ISO 9001

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de gestelde normen van ISO 9001. Kortweg betekent dit dat wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dit ook bewijzen. Niet voor niks is 'betrouwbaar' één van de kernwaarden van SUAS.

ISO 27001

Wij zijn ook ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en voldoen aan de privacy wetgeving. Het betekent dat we een managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben en medewerkers volgens gedragsregels en vaste processen werken met persoonsgegevens.