Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

SUAS - Power up your skills

Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei

De wereld om ons heen staat nooit stil. Hoe blijf je als individu of organisatie relevant? Hoe zorg je dat je telkens weer sterk staat en gaat in nieuwe, uitdagende situaties? Ontwikkelingen niet alleen kan volgen maar ook de baas bent? Daar is leer- en veerkracht voor nodig. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis. Oftewel: power skills. Daarmee zetten wij je in je kracht. Met power skills helpen we mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Dit doen we met de beste opleidingen, trainingen, bachelors en masters.


Sterker door synergie: hard én soft skills

Waar ligt jouw kracht? En wat heb je nodig om verder te gaan en staan in je werk en je leven? Het is onze rotsvaste overtuiging dat je sterker wordt – moediger zelfs – met de juiste mix van hard én soft skills. Daarom zetten wij ons volledig voor jou in om je met power skills in je kracht te zetten. En zo meer impact te helpen realiseren op je baan, je organisatie en de wereld om je heen.

Onze ongeëvenaarde persoonlijke vaardigheidstrainingen in Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en Project management zijn wereldwijd bekend. Met dezelfde passie en kwaliteit integreren we deze jarenlange expertise in een uitgebreid aanbod van geaccrediteerd onderwijs. Waarbij je erop mag rekenen dat we je zorgvuldig helpen om de best-passende opleiding of training te selecteren.

Denk hierbij aan erkende bachelors en masters en erkende post-hbo vakopleidingen op het gebied van coachen, trainen en opleiden. Dankzij deze unieke combinatie van persoonlijke vaardigheidstrainingen en geaccrediteerd onderwijs blijven mensen, teams en organisaties sterk, in beweging en vooral ook: blijvend relevant.

Bekijk opleidingen en trainingen

Wij beloven je sterker te maken door:

 1. De tijd te nemen om je te leren kennen. Alleen zo kunnen we jouw leertraject optimaliseren en zorgen dat ons programma je écht sterker maakt.

 2. Jouw ontwikkeling centraal te stellen. We leren je de perfecte combinatie van hard en soft skills: power skills. Zo zetten we je in je kracht.

 3. Aantoonbaar te maken dat je sterker wordt. Met onze Effectscan meten we de resultaten van jouw leerdoelen. De stappen die je tijdens je ontwikkeling zet zijn helder en inzichtelijk.

 4. Te zorgen dat je altijd de opleiding volgt die bij je past. Sluit jouw training of opleiding onverhoopt niet goed bij je aan? Dan kun je kosteloos een andere uitkiezen. We doen er alles aan om dan alsnog de juiste vinden.

 5. Alle lessen in het Nederlands te geven. Zo weet je zeker dat je ze goed kan volgen en begrijpen. Volg je je training liever volledig in het Engels? Die zijn er natuurlijk ook.

Erkenningen, keurmerken en een betrokken benadering

Met de juiste skills kun je alles bereiken. Het aanbod is daarom ruim en onze betrokkenheid groot. Vooraf voeren we uitgebreide adviesgesprekken met je om tot de beste keuze voor jou te komen. Elke stap in jouw ontwikkeling nemen we samen, om ervoor te zorgen dat je dromen en ambities of die van je organisatie ook echt leiden naar innovatie, persoonlijke en zakelijke groei en relevantie in de maatschappij.

Met ruim 40 jaar ervaring zijn we inmiddels toonaangevend in onze unieke benadering als opleidingsspecialist. Bovendien werken we alleen met gerenommeerde docenten en trainers en beschikken over de belangrijkste accreditaties, erkenningen en keurmerken. Zo zorgen we voor innovatief, kwalitatief en impactvol onderwijs. Altijd.

Bekijk onze keurmerken

Winnaarlogo 2023 Beste opleider van Nederland
 • Logo CEDEO erkend bedrijfsopleidingen Open
 • Logo CEDEO erkend bedrijfsopleidingen Maatwerk
 • Badge Nederlands Raad voor Training en Opleiding (NRTO) keurmerk
 • Logo van Partner Of Choice
 • Logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geregistreede instelling
 • Tuv iso 27001 certificering

Schouten & Nelissen:
Van Zaltbommels familiebedrijf naar wereldwijd erkende opleider

SUAS – is onderdeel van Schouten & Nelissen. We zijn in 1980 opgericht als familiebedrijf en waren vanaf het begin een pionier in persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige en internationaal opererende organisatie met meerdere merken op het gebied van opleidingen, trainingen en coaching, waaronder SUAS. Schouten & Nelissen maakt mensen en organisaties in alle opzichten sterker. Bovendien staat onze persoonlijke benadering altijd centraal: warm en betrokken. Samen brengen we duurzame verandering teweeg. Dankzij onze innovatieve data-analyses en scans staan we daarvoor garant en weten we precies hoeveel impact we met elkaar realiseren. Benieuwd naar wat Schouten & Nelissen je nog meer te bieden heeft? Lees hier verder.

Meer weten

Een wereld kaart met verschillende plaatsen aangegeven met een pijltje.