Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Project- & Procesmanagement trainingen

Lever sneller concrete resultaten af en breng ieder project tot een goed einde.

Jij zoekt meer vaardigheden om met je projecten en processen meetbare resultaten te boeken. Tijdens onze trainingen en opleidingen leer jij zowel efficiënt als effectief te werken. Je wilt de juiste technieken en methoden van project- en procesmanagement in de vingers hebben en tegelijk optimaal samenwerken met collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Kies jij voor versterking van je kwaliteiten in het leiden van projecten of het managen van processen? Kies de training die hier het beste bij aansluit.


Project management algemeen

Werk jij regelmatig aan projecten? Wil je snel resultaat boeken? Leer de grondbeginselen, pas ze direct toe of zet een wendbaar project op en werk effectief in een scrum team. Kies hier je training.

Project medewerkers

Werk jij vaak samen in projectteams? Verrijk je kennis van projectmatig werken, optimaliseer samenwerking en zorg voor goede afstemming met de projectleider en andere betrokkenen met een training of opleiding.

Project managers

Vallen en opstaan als projectleider, omdat ieder project uniek is? Nergens voor nodig. Leer tijdens een training projectmanagement om tijdens het project management proces goede methoden en technieken toe te passen, versterk je vaardigheden en loods je projecten door het politieke krachtenveld.

Proces management

Kies voor een procesmanagement opleiding en creëer een structurele aanpak van deskundig procesmanagement. Jouw verbeteringen in de processen van je organisatie verhogen de winstgevendheid en de klanttevredenheid.

Project & Proces management methodieken

Ga voor lean training of een Six Sigma opleiding en realiseer kwantificeerbare resultaten, samen met je team.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur