Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Organisatie ontwikkeling opleidingen en trainingen

Krijg mensen en je organisatie in beweging

Organisaties van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. Breng mensen in beweging. Help bij het realiseren van een sterk leer- en ontwikkelklimaat. Daarmee stimuleer je veranderkracht en innovatievermogen en zorg jij voor duurzaam succes en resultaat.


Verandering

Cultuurverandering, reorganisatie, herstructurering. Bij veel mensen roepen ze weerstand op. Toch zijn ze nodig voor het succes en voortbestaan van een organisatie. Leer zo effectief mogelijk een traject begeleiden.

Innovatie

Reis naar onbekende bestemmingen, doorbreek routine en wakker je creativiteit en die van anderen aan. Leer creativiteit in goede banen te leiden. Selecteer de beste ideeën en werk ze uit tot innovaties.

Kwaliteit

Leid verbeterprojecten en bereik een aantoonbaar positief resultaat. Pak problemen in processen systematisch aan, participeer in audits, onderhoud het kwaliteitsmanagementsysteem en gebruik data op statistisch betrouwbare wijze.

Organisatie

Jij wilt het beste halen uit mens én organisatie. Bovendien wil jij de processen en samenwerking binnen je organisatie zo efficiënt mogelijk laten verlopen en je deskundigheid en competenties naar een hoger niveau brengen.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur