Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

MT1000-onderzoek: SUAS beste opleider van Nederland 2023

Opleidingen van Schouten & Nelissen het meest aanbevolen

Thema: Power skills
Rubriek
Artikel
Datum
24 oktober 2023
2 minuten leestijd

Zaltbommel, 24 oktober 2023 – Opleidingsinstituut SUAS levert Nederlands beste opleidingen en trainingen voor werknemers en ook de beste HR-assessmentdiensten. Dat blijkt uit het vandaag gepubliceerde MT1000-onderzoek naar de duizend beste dienstverleners van Nederland. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van platform MT/Sprout. Duizenden zakelijke beslissers en klanten roepen SUAS hiermee uit tot Opleider van het Jaar.

Voor SUAS, voorheen Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, is de uitverkiezing een bewijs dat de werkwijze van het instituut in de smaak valt bij de doelgroep. Ronald de Vries, directeur SUAS: “Zakelijke beslissers zijn kritisch. Zij kijken zowel naar de kwaliteit van ons aanbod als naar hoe we onze diensten aanbieden aan klanten. Dat we bovenaan staan in twee categorieën maakt ons daarom ontzettend trots.

Aanbeveling

In het onderzoek is aan de respondenten ook gevraagd welk bedrijf zij zouden aanbevelen aan collega’s. Ook hier is SUAS in beide categorieën beloond met een nummer 1 positie. Dat SUAS goed scoort aan de hand van de zogenoemde Net Promotor Score (NPS) die daaruit komt, is voor De Vries belangrijk.

“Niet alleen is de klant tevreden, maar beveelt dus ook aan om gebruik te maken van onze producten en diensten. Dat is de mooiste feedback die wij kunnen krijgen.”

De MT1000 komt voort uit onderzoek van het Amsterdam Centre for Business Innovation, dat deel uitmaakt van Universiteit van Amsterdam, in opdracht van MT/Sprout. Aan het onderzoek van 2023 namen 5.412 respondenten deel die ruim 2.120 bedrijven beoordeelden. De respondenten gaven een oordeel over zaken als klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van uitvoering. Het onderzoek telt 62 verschillende vakgebieden die onderverdeeld zijn in de vijf hoofdcategorieën Advies & consultancy, HR, Financiën, Digitaal en Mobiliteits- en facilitaire dienstverlening.

Voor Schouten & Nelissen is het niet de eerste keer dat het gelauwerd wordt in de MT1000. Het familiebedrijf wist de afgelopen jaren vaker te scoren. Inmiddels is het al vijf keer beloond met een eerste plaats in de categorie HR-assessment. SUAS is dit jaar voor de derde maal bekroond tot Opleider van het Jaar.   

Over SUAS en Schouten & Nelissen

SUAS, voorheen Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, is onderdeel van Schouten & Nelissen, wat in 1980 werd opgestart en inmiddels negen bedrijven, 42.000 producten en meer dan 3.000 zakelijke klanten telt. Jaarlijks bereikt de groep meer dan een half miljoen mensen in meer dan 60 landen. Schouten & Nelissen ondersteunt zijn missie voor een lerend leven met diverse middelen en methoden om mensen en organisaties in beweging te houden.

BEKIJK ONZE TRAININGEN EN OPLEIDINGEN

Gerelateerde artikelen