Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Laad jezelf deze zomer op met de Summer School

Leer nieuwe power skills en ga opgeladen het najaar in

Wat doe jij deze zomer? Wij hebben wel een idee! Laad je op met power skills bij SUAS en begin de tweede helft van het jaar vol nieuwe inzichten. We hebben ruim 60 aantrekkelijke Summer School trainingen en opleidingen die ook nog eens 15% last minute korting hebben. Dus waar ga jij je deze zomer in versterken?


Kies je Summer School training

Hieronder vind je per vakgebied de trainingen en opleidingen die je deze zomer kunt volgen tijdens onze SUAS Summer School. Op welk gebied wil jij sterker worden?

Liever eerst wat meer informatie? Neem contact op met onze opleidingsadviseur

Management & Leidinggeven

Wil je je leiderschapskwaliteiten een boost geven tijdens de warme maanden? Leer effectief leiding te geven aan individuen en teams. Begin het najaar als een inspirerende leider.

Persoonlijke effectiviteit

Waarom niet nu het beste uit jezelf halen? Overwin belemmerende gedachten en leef voluit. Blijf deze zomer in balans en maak bewuste keuzes.

Communicatie

Is het jouw doel om gedurende deze vakantieperiode je communicatievaardigheden te verbeteren en zelfverzekerd te presenteren? Leer je boodschap helder en tactvol over te brengen. Start het najaar sterk.

Project- & Proces-management

Plan om meetbare resultaten te behalen met effectief project- en procesmanagement? Leer deze zomer efficiënte technieken en verbeter je samenwerking. Breng elk project tot een succesvol einde.

ICT

Bereid je voor op de toekomst van digitaal werken, beginnend deze zomer. Leer praktische ICT-vaardigheden en automatiseer je werk. Word zelfstandig met tools als Excel, WordPress, en AI.

Meer Summer Specials

Meer plezier in je werk en vrije tijd? Geef jezelf de ruimte en volg deze zomer een van deze inspirerende trainingen. Zo ga jij straks ontspannen en enthousiast weer aan de slag!

Dit zijn andere financieringsmogelijkheden

Wist je dat er ook nog andere manieren zijn waarop je een training of opleiding kunt financieren? Jouw werkgever kan jouw opleiding of training bijvoorbeeld (deels) financieren. Wij zien dit veel terug bij onze deelnemers en studenten. Zij krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een opleiding of training vergoed via hun opleidingsbudget vanuit de werkgever.

Ook wanneer je zelf (deels) je opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Op de pagina financieringsmogelijkheden vertellen we je er graag meer over en ook ons adviesteam helpt je hier natuurlijk graag bij.

Bekijk financieringsmogelijkheden

Een vrouw met rode haren zit op een trap en glimlacht, ze heeft haar telefoon in haar hand

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur