Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Laad jezelf deze zomer op met de Summer School

Leer nieuwe power skills en ga opgeladen het najaar in

Wil je de rustige zomerperiode benutten? Gebruik deze tijd om jezelf te ontwikkelen. Laad je op met power skills bij SUAS. Kies uit ruim 60 aantrekkelijke trainingen en opleidingen die in juli en augustus starten en krijg hierop 15% last-minute korting. Begin de tweede helft van het jaar vol frisse ideeën en inzichten!


Kies je training met 15% last-minute korting

Op welk gebied wil jij sterker worden? Hieronder vind je per vakgebied de trainingen en opleidingen die je deze zomer kunt volgen met 15% last-minute korting. Wil je weten wat het best bij jouw situatie past? Neem gerust contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

  

Management & Leidinggeven

Wil je je leiderschapskwaliteiten een boost geven tijdens de warme maanden? Leer effectief leiding te geven aan individuen en teams. Begin het najaar als een inspirerende leider.

Persoonlijke effectiviteit

Waarom niet nu het beste uit jezelf halen? Overwin belemmerende gedachten en leef voluit. Blijf deze zomer in balans en maak bewuste keuzes.

Communicatie

Is het jouw doel om gedurende deze vakantieperiode je communicatievaardigheden te verbeteren? Leer je boodschap helder en tactvol over te brengen. Start het najaar sterk.

Presenteren

Wil jij jezelf stevig en op authentieke wijze profileren, ontspannen kunnen presenteren en een levendig en inspirerend verhaal vertellen? Volg deze zomer eem presentatie cursus en krijg in het najaar wat je wilt.

Project- & Proces-management

Wil je meetbare resultaten boeken met je projecten? Leer deze zomer de juiste technieken en methoden en breng elk project tot een succesvol einde.

Coachings-vaardigheden

Of je nu beter wilt worden in je vak als coach of als leidinggevende het beste in je medewerkers naar boven wilt halen. Ontdek deze zomer de kracht van coaching.

ICT

Bereid je voor op de toekomst van digitaal werken, beginnend deze zomer. Leer praktische ICT-vaardigheden en automatiseer je werk. Word zelfstandig met tools als Excel en AI.

Meer Summer Specials

Meer plezier in je werk en vrije tijd? Geef jezelf de ruimte en volg deze zomer een van deze inspirerende trainingen. Zo ga jij straks ontspannen en enthousiast weer aan de slag!

Hoe financier ik mijn training of opleiding?

Wist je dat er allerlei manieren zijn waarop je een training of opleiding kunt financieren? Je werkgever kan je opleiding of training bijvoorbeeld (deels) financieren. We zien dit veel terug bij onze deelnemers en studenten. Zij krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een opleiding of training vergoed via hun opleidingsbudget vanuit de werkgever.

Ook wanneer je zelf (deels) je opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Op de pagina financieringsmogelijkheden vertellen we je er graag meer over en ook ons adviesteam helpt je hier natuurlijk graag bij.

Bekijk financieringsmogelijkheden

Vrouw aan het strand met een grote bos krullen in de wind

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur