Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Praktische informatie Masters

Van wetenschap naar werkpraktijk

Onze Masters en Mastermodules zijn stuk voor stuk interactief opgebouwd. In groepen van maximaal 20 deelnemers ga je samen met verschillende hoogleraren, professoren en professionals met een brede praktijkervaring aan de slag om jouw theoretische achtergrond te verdiepen – met een praktische insteek. Je wordt gestimuleerd om situaties uit je dagelijkse praktijk als oefenstof te gebruiken, zodat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen. Met je docenten train je je communicatieve- en beroepsvaardigheden. Daarnaast is tijd en aandacht ingeruimd voor reflectie op jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw professioneel functioneren.


Betaalopties

Master Human Development en Master Kwaliteitsmanagement

Je kunt voor de Master Human Development en de Master Kwaliteitsmanagement kiezen uit drie betaalopties:

  • Je betaalt in één keer en ontvangt € 2.000 korting. Je betaalt in totaal € 22.500 voor de master en géén kosten voor de thesisbegeleiding.
  • Je betaalt in twee keer en ontvangt € 1.500 korting. Je betaalt in totaal € 23.000 voor de master. Twee keer € 10.500 voor de modules en € 2.000 voor de thesisbegeleiding (Onderzoek in organisaties).
  • Je betaalt in zes keer en in totaal € 24.500 voor de master. Zes keer € 3.750 voor de modules en € 2.000 voor de thesisbegeleiding (Onderzoek in organisaties).

Betaalopties

Master Bedrijfskunde

Bij de Master Bedrijfskunde is het afstudeertraject anders ingericht qua onderwijs en contactdagen. Je kunt daarom kiezen uit de volgende drie betaalopties:

  • Je betaalt in één keer en ontvangt € 4.050 korting. Je betaalt in totaal € 22.500 voor de master en géén kosten voor de thesisbegeleiding.
  • Je betaalt in twee keer en ontvangt € 2.000 korting. Je betaalt in totaal € 24.550 voor de master. Twee keer € 10.025 voor de modules en € 4.500 voor de thesisbegeleiding (afstudeerproject).
  • Je betaalt in zes keer en in totaal € 26.550 voor je master. Zes keer € 2.950 voor de modules, één keer € 4.350 voor Praktijkgericht onderzoek en € 4.500 voor de thesisbegeleiding (afstudeerproject).

Betaalopties

Master Educational Leadership

Je kunt bij de Master Educational Leadership kiezen uit twee betaalopties:

  • Je betaalt in één keer en ontvangt € 2.192,95 korting. Je betaalt in totaal € 22.500 voor de master en géén kosten voor de thesisbegeleiding.
  • Je betaalt in zeven keer en in totaal € 24.692,95 voor je master. Je betaalt per module, in totaal zeven, waaronder Praktijkgericht onderzoek (afstudeerproject).

Financiering en mogelijkheden

We begrijpen dat een master een hele investering is. Gelukkig zijn er verschillende gunstige financieringsmogelijkheden en wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Of start eerst met één module. Ben je zo enthousiast dat je alsnog de hele Master wilt volgen? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.  

Een man in een net pak staat in een grote stad, de man heeft een net pak aan en een laptop onder zijn arm.

Geaccrediteerd en BTW vrij

Al onze masters zijn NVAO geaccrediteerd. Je profiteert daardoor automatisch van het voordeel dat je géén 21% BTW betaalt. De hiervoor genoemde prijzen zijn inclusief inschrijfgeld, arrangementskosten, gebruik van de leeromgeving, online bibliotheek, één tentamen en één herkansing.

Logo van Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO)

Toelatingseisen

Je bent in het bezit van een bachelor in het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs en je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Daarnaast beschik je over een relevante werkomgeving, omdat de opdrachten die je in de master krijgt betrekking hebben op je werkomgeving.

Kun je niet voldoen aan de toelatingseisen, maar ben je wel 21 jaar of ouder? Dan kun je de toelatingsprocedure doorlopen.

Een man zit aan tafel met vijf vrouwlijke collega's, de man heeft een a4tje vast en alle vrouwen kijken hem aan.

Studiebegeleiding

Tijdens de opleiding word je begeleid door een studiebegeleider, jouw eerste aanspreekpunt voor je studievoortgang en studieplanning. In een intakegesprek voor aanvang van je opleiding maak je kennis met jouw studiebegeleider en bespreek je je verwachtingen en je persoonlijke studiepad.

Presentie

Wij registreren aanwezigheid en adviseren bij ten minste 85% van de bijeenkomsten aanwezig te zijn, ook gezien de interactiviteit van de bijeenkomsten en het belang van ervaringsleren.

Tentamens

Je sluit iedere mastermodule af met een tentamen. Afhankelijk van de mastermodule is dat een schriftelijk of mondeling tentamen (of een combinatie ervan), een paper, verslag, portfoliotoets of een beroepsproduct. De mastermodules kunnen in 2,5 jaar tot 5 jaar tijd worden gestapeld tot een volledige master.

Diploma

Na geslaagde afronding van je master, ontvang je een erkend getuigschrift met 60 ECTS (studiepunten).

  • Voor de master Human Development en de master Kwaliteitsmanagement ontvang je het officiële getuigschrift met vermelding van de graad Master of Arts (MA).
  • Voor de master Bedrijfskunde ontvang je het officiële getuigschrift met vermelding van de graad Master of Science (MSc).

Wanneer je een mastermodule met goed resultaat hebt afrond, ontvang je een certificaat met 8 ECTS.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Ditty van der Elst. Vrouw met donkere opgestoken haren, blauwe blouse met witte verticale streepjes.

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur