Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Toelatingsprocedure

Je hebt van ons na je aanmelding een brief ontvangen over het toelatingsproces. We lichten hier graag toe hoe het in z'n werk gaat.


Doorloop de volgende stappen

Voor een volledige afronding van de toelatingsprocedure doorloop je de volgende stappen:

1. Toelating op basis van CV

Op basis van je CV, toetsen we of je voldoet aan de toelatingseisen. Vul daartoe bijgaand document volledig in en mail het naar university@suas.nl.

2. Toelatingsonderzoek EVC’s

Indien je niet direct voldoet aan de toelatingseisen, dan kun je een toelatingsonderzoek ontvangen. Met deze procedure worden de zogenoemde Elders Verworven Competenties (EVC) beoordeeld. Deze kun je aantonen in je CV. Hoe je dat doet? Zie bijgaand document. Mail jouw informatie naar university@suas.nl.

3. Doelstellend gesprek

Indien je voldoet aan de toelatingseisen volgt een doelstellend gesprek. Wanneer je een enkele module gaat volgen, neemt de studiebegeleider telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek stemmen we jouw en onze verwachtingen op elkaar af. Wanneer je een gehele masteropleiding gaat volgen, nodigt de studiebegeleider je uit voor een persoonlijk gesprek in Zaltbommel. In dit gesprek gaan we dieper in op je studiepad en persoonlijk studieplan. Voor dit gesprek neem je de originele diploma’s mee. We vragen je dit gesprek voor te bereiden met bijgaand document.

4. Inschrijving

Na het doelstellend gesprek word je definitief ingeschreven. Je ontvangt een bevestigingsbrief van definitieve plaatsing. Hierin krijg je gedetailleerdere informatie over de module die je gaat volgen. Zodra de module is vastgesteld ontvang je de factuur voor de lesgelden en jouw inloggegevens voor onze digitale leeromgeving. Hierop vind je de opleidingsinformatie, het actuele rooster, literatuur et cetera. Ook kun je hier contacten onderhouden en samenwerken met je collega-studenten.

Na jouw aanmelding verwachten wij dus ten minste een CV met bijbehorende documenten (kopieën). Mogelijk aangevuld met extra informatie over EVC's voor het toelatingsproces. Je bespoedigt het proces wanneer je alles in 1 keer samen met jouw inschrijfformulier digitaal toezendt aan university@suas.nl.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Ditty van der Elst. Vrouw met donkere opgestoken haren, blauwe blouse met witte verticale streepjes.

Ditty van der Elst

Opleidingsadviseur