Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Geef je kennis een boost met een van onze HBO- of mastermodules

Boek nú een HBO- of mastermodule met 50% korting.

Boek nu extra voordelig een HBO- of mastermodule. Ontvang 50% korting op de opleidingsprijs met kortingscode SN50. Je kunt kiezen uit alle HBO modules of mastermodules met een startdatum in april of september 2024. Wacht niet te lang, de kortingscode is geldig t/m 31 mei 2024.


Boek een losse module die aansluit bij jouw leerbehoefte

Ben je op zoek naar verdieping, maar wil je geen complete master of bachelor volgen? Grijp dan nu je kans, en dat ook nog met een aantrekkelijke korting! Bekijk ons aanbod en reserveer snel je plek of schrijf je direct in. Liever eerst wat meer informatie? Neem contact op met onze opleidingsadviseur

HBO modules Bedrijfskunde

Maak je organisatie future proof. Welke module boek jij met 50% korting? Gebruik kortingscode SN50.

Mastermodules Bedrijfskunde

Versterk de maatschappelijke impact van je organisatie. Welke module boek jij met 50% korting? Gebruik kortingscode SN50.

Mastermodules Human Development

Verdiep je theoretische kennis over psychologie, organisatiekunde en HRM. Welke module boek jij met 50% korting? Gebruik kortingscode SN50.

Mastermodules Kwaliteits- management

Ontwikkel een wetenschappelijk perspectief op kwaliteitsmanagement. Welke module boek jij met 50% korting? Gebruik kortingscode SN50.

Met welke power skills blijf jij sterk en in beweging?

Hoe blijf je sterk en in beweging? En hoe zorg je dat je vooruit komt in je werk? Het antwoord is simpel: power skills. Deze skills geven jou de kennis en vaardigheden waarmee je persoonlijk en professioneel groeit. SUAS ondersteunt jou met deze HBO modules of mastermodules, die onderdeel zijn van een geaccrediteerde bachelor of master. Wij geloven dat je met power skills meer impact hebt.

Bekijk alle HBO en mastermodules

Dit zijn andere financieringsmogelijkheden

Wist je dat er ook nog andere manieren zijn waarop je een training of opleiding kunt financieren? Jouw werkgever kan jouw opleiding of training bijvoorbeeld (deels) financieren. Wij zien dit veel terug bij onze deelnemers en studenten. Zij krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een opleiding of training vergoed via hun opleidingsbudget vanuit de werkgever.

Ook wanneer je zelf (deels) je opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Op de pagina financieringsmogelijkheden vertellen we je er graag meer over en ook ons adviesteam helpt je hier natuurlijk graag bij.

Bekijk financieringsmogelijkheden

Een vrouw met rode haren zit op een trap en glimlacht, ze heeft haar telefoon in haar hand

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Susanne Beukes. Een vrouw met lang rossig haar met krullen en witte trui met daarover een zwarte blazer.

Susanne Beukes

Opleidingsadviseur