Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Actie gemist? Ontdek al jouw andere opties bij SUAS!

Boek nú een training met 15% last-minute korting.

SUAS is voor de derde keer verkozen tot de Beste Opleider van Nederland! Dit succes vierden we met jullie door middel van een speciale aanbieding. Je kon namelijk één van onze meest populaire trainingen boeken voor slechts € 1.000,- en kreeg daarbij ook een powerbank cadeau. Heb jij hieraan meegedaan? Dan komt de powerbank eind maart jouw kant op. Deze actie is nu afgelopen, maar gelukkig hebben we nog wat anders voor je in petto!


Hoe boek je een training of opleiding met korting?

Vanuit SUAS kunnen we jou een ander mooi aanbod doen. Onderstaande voor jou geselecteerde opleidingen en trainingen boek je nú met 15% lastminute korting! Zo blijf je werken aan je power skills - de kennis en vaardigheden die je sterk én in beweging houden.

Welke kies jij?

Boek deze trainingen of opleidingen nu mét 15% korting!

Dit zijn andere financieringsmogelijkheden

Wist je dat er ook nog andere manieren zijn waarop je een training of opleiding kunt financieren? Jouw werkgever kan jouw opleiding of training bijvoorbeeld (deels) financieren. Wij zien dit veel terug bij onze deelnemers en studenten. Zij krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een opleiding of training vergoed via hun opleidingsbudget vanuit de werkgever.

Ook wanneer je zelf (deels) je opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken. Op de pagina financieringsmogelijkheden vertellen we je er graag meer over en ook ons adviesteam helpt je hier natuurlijk graag bij.

Bekijk financieringsmogelijkheden

Een vrouw met rode haren zit op een trap en glimlacht, ze heeft haar telefoon in haar hand

Ontwikkel je power skills met SUAS

Hoe blijf je sterk en in beweging? En hoe zorg je dat je vooruit komt in je werk? Het antwoord is simpel: power skills. Deze skills geven jou de kennis en vaardigheden waarmee je persoonlijk en professioneel groeit. SUAS ondersteunt jou met trainingen, opleidingen, bachelors en masters voor individuen, teams en organisaties. Wij geloven dat je met power skills meer impact hebt.

Bekijk alle opleidingen en trainingen

Een man achter zijn bureau met een laptop voor zich terwijl hij met zijn handen achter zijn hoofd naar achter leunt en lacht.

Welke opleiding past het beste bij jou?

Welke opleiding sluit het best aan bij jouw wensen? Welke training helpt jou je power skills verder te ontwikkelen? Bij SUAS heb je de keuze uit:

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur