Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Jezelf ontwikkelen tot HR-adviseur

Een HR-Adviseur speelt een centrale rol binnen de HR-afdeling van een organisatie. Met deze functie houd je je bezig met verschillende aspecten van het personeelsbeleid, waaronder werving en selectie, training en ontwikkeling, beoordelingen en arbeidsverhoudingen.

Als HR Adviseur werk je vaak nauw samen met het management om te adviseren en ondersteunen bij HR-gerelateerde kwesties.


Specialiseer jezelf als HR-adviseur

Waar jij ook staat in je rol als leidinggevende, SUAS heeft de juiste match. Wij hebben daarom op een rij gezet wat dé opleidingen zijn in je rol als leidinggevende.

Sta sterker in je rol als junior HR-adviseur

Als junior HR-adviseur wil je sterk staan in je rol als adviseur. Zo krijgt je advies meer kracht. Een goede basis leg je met deze opleidingen.

Vergroot je kennis als ervaren HR-adviseur

Ben je een ervaren HR-adviseur dan krijg je te maken met complexere vraagstukken. Dit vraagt meer van je skills en van je kennis. Wil je je impact als adviseur vergroten, dan zijn dit passende trainingen.

Vergroot je kennis met erkend onderwijs

Of je wil juist je vakkennis vergroten? Met een bachelor- of mastermodule of een hele opleiding krijg je de onderbouwing in je vak.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur