Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Beroepsopleidingen voor een leven lang ontwikkelen

Opleidingen voor al jouw medewerkers in elke stap van hun carrière

Jij wil de beste medewerkers. Elk lid van je team zit echter op een ander moment in zijn of haar ontwikkeling. Waar de een specifieke vaardigheden nodig heeft, vraagt de ander juist om verdieping in kennis. Dat vraagt om maatwerk. Kan je dat bieden, dan bind je jouw medewerkers en laat je jouw bedrijf groeien. En dat bij een opleider die kwaliteit biedt en ontzorgt. Klinkt goed, toch?


Een leven lang ontwikkelen

Je bedrijf laten groeien vraagt om medewerkers met de juiste vaardigheden. Het vinden van goede medewerkers met precies die vaardigheden die jij nu nodig hebt, kan lastig zijn. Blijf je zoeken of kijk je liever hoe het anders kan? Bijvoorbeeld door het op een effectieve manier bijscholen of omscholen van je mensen. Zo zorg je dat jouw mensen nog beter presteren op die functies die nu voor jou belangrijk zijn. Dit vraagt om slim opleiden, per functie en individu.

Wij maken graag met jou de match. Zodat jij de beste mensen hebt op de juiste plek!

Wil je maatwerk voor jouw organisatie of een training voor een groep medewerkers op je eigen locatie? Dan kunnen onze collega’s van Relevance je helpen. Klik hier, laat je gegevens achter en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Voordelen van opleiden bij SUAS

Waarom kiezen andere werkgevers voor het opleiden bij SUAS?

  • Binden en boeien van medewerkers
  • Opleiden van echte vakmensen
  • Vaardigheden én kennis ontwikkelen
  • Groot aanbod: van training tot masteropleiding
  • Opleiden bij de beste opleider van Nederland

 

Voor elke functie een groeiplan

Elke functie heeft zijn eigen functie-eisen en een junior heeft andere skills en kennis nodig dan een senior. We hebben een aantal voorbeelden van continu leren binnen een functie op een rij gezet. Zoek je juist opleidingen voor een andere functie, laat het ons weten:

Projectmanagement

Vrijwel elke organisatie heeft goede projectmanagers nodig. De projectmanager is verantwoordelijk voor het leiden, plannen en uitvoeren van projecten en moet ervoor zorgen dat projecten binnen de afgesproken tijd, budget en scope worden opgeleverd. Een rol vol verantwoordelijkheden, waarbij een gepast groeiplan voor veel impact kan zorgen.

Jezelf ontwikkelen tot projectmanager

Leidinggevende

Als leidinggevende stuur en motiveer je jouw team naar het bereiken van organisatiedoelen. Dit vraagt dat je zorgt voor een productieve en positieve werkomgeving waarin elk teamlid de beste prestaties kan leveren.

Jezelf ontwikkelen tot leidinggevende

Drie mensen zitten aan tafel te overleggen, een man leunt met zijn armen op tafel en heeft papieren voor hem liggen

HR-adviseurs

Een HR-Adviseur speelt een centrale rol binnen de HR-afdeling van een organisatie. Met deze functie houd je je bezig met verschillende aspecten van het personeelsbeleid, waaronder werving en selectie, training en ontwikkeling, beoordelingen en arbeidsverhoudingen.

Jezelf ontwikkelen tot HR-adviseur

Een vrouw en een man zitten in een café koffie te drinken, de vrouw heeft een notitieboek bij zich.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Opleidingsadviseur