Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Virtueel een training of opleiding volgen

Naast fysiek op één van de locaties in het land kun je elke training of opleiding ook online als 'virtual class' volgen

Je leest hier alles over de 'virtual classroom' en de voordelen ervan. Welke lesvorm past het beste bij jouw persoonlijke situatie?


Kwalitatief en flexibel alternatief

De manier waarop we werken is zelden zo ingrijpend veranderd als de afgelopen jaren. Een van de ontwikkelingen die is versneld, is het online werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Een kwalitatief en flexibel alternatief voor de fysieke lesvorm op locatie en zo ontwikkeld om dezelfde theorie te bespreken, kennis en ervaringen te delen, te oefenen en werken aan groepsopdrachten en feedback te geven en ontvangen.

Je kunt bij ons daarom blijvend ervoor kiezen om je training of opleiding online in de 'virtual classroom' te volgen. Belangrijke voordelen die wij horen zijn het ontbreken van de reistijd en dat een lesdag virtueel in twee halve dagen wordt gegeven. Op die manier zit je niet hele dagen achter je scherm en blijf je fris genoeg om de stof op te nemen en in de middag gewoon weer aan het werk te gaan. 

Hoe leuk, leerzaam en inspirerend online leren kan zijn, ontdek je in de video met onze directeur Ronald de Vries. 

Wat is de virtual classroom?

Als je voor de online variant van de training of opleiding kiest, krijg je toegang tot een veilige virtual classroom. We maken standaard gebruik van het online platform Zoom. Wanneer er een specifieke wens vanuit de groep is, kan ook Microsoft Teams worden ingezet. Je ontvangt van trainer of docent de link en je ontmoet hier via je laptop of pc - op de data en starttijden uit je lesrooster- de trainer of docent en de andere deelnemers uit je groep.

Je trainer of docent zorgt voor een leerzame en afwisselende bijeenkomst, waarin je niet alleen maar achter je scherm zit. Naast theorie en opdrachten in bijvoorbeeld breakout rooms zijn er ook voldoende rustmomenten. Voor de individuele online opdrachten maak je net als iedereen gebruik van de online leeromgeving MijnSN.

We garanderen dezelfde kwaliteit

Ben je nog sceptisch over het online volgen van een training of opleiding? Ons team van specialisten heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan en inspirerende vervangende opdrachten in het programma verwerkt voor de fysieke opdrachten.

Daarnaast zorgen we er uiteraard te allen tijde voor dat we kwalitatief hoogwaardig onderwijs blijven bieden. Sterker nog… We garanderen virtueel dezelfde kwaliteit en uitkomsten. En aan die belofte mag je ons houden. Je bereikt dus ook nu je leerdoelen, alleen is de manier waarop net iets anders.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur