Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Drie bedrijfskundige vaardigheden die je klaarstomen voor de toekomst

Thema: Organisatie ontwikkeling en bedrijfskunde
Rubriek
Artikel
Datum
8 december 2021
1 minuten leestijd

De wereld van werk verandert snel. Van nieuwe technologieën en demografische ontwikkelingen tot de impact van de coronapandemie: de uitdagingen waarvoor zowel werkgevers als werknemers staan, zijn levensgroot.

Het voortdurend blijven opfrissen van je vaardigheden is voor de moderne professional daarom cruciaal, zo concluderen invloedrijke instanties als het World Economic Forum. De vraag is vervolgens: hoe pak je dat aan?

Word futureproof met deze 3 essentiële bedrijfskundige vaardigheden

  1. Leer slim gebruik van data te maken

Bedrijven verzamelen enorme hoeveelheden data. Elke dag weer. Maar met het simpelweg verzamelen van data, ben je er nog lang niet. Slim en veilig gebruik maken van data draait om de kwaliteit van de opgehaalde gegevens en het maken van de juiste analyses.

  1. Ontsluit je innovatiekracht

Om als organisatie je hoofd boven water te houden in een onvoorspelbare omgeving is innovatie onmisbaar geworden. Dat vraagt om doorbraakdenkers die kansen buiten de gebaande paden zien. Ga voor intrapeneurship binnen jouw organisatie en ontsluit je eigen innovatiekracht.

  1. Druk je stempel

Leiderschap is niet alleen van belang in de top van organisatie. Integendeel. Door op elk niveau aan je persoonlijke leiderschapskwaliteiten te werken, druk je sneller je stempel op projecten en vergroot je je wendbaarheid.

Ben je er klaar voor om de uitdagingen van de toekomst te lijf te gaan? Ontdek hier je kansen met onze ‘future proof’ masteropleidingen Bedrijfskunde.

BEKIJK DE MASTEROPLEIDINGEN

Persoon op fiets fietst door een park met zon op voorgrond

Gerelateerde artikelen