Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Toe aan verdieping? Kies voor een master!

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Artikel
Datum
2 juni 2021
2 minuten leestijd

Je wilt je kennis verbreden of verdiepen. Of allebei. Misschien is het ingegeven door je persoonlijke ambities. Misschien door veranderingen in de organisatie. Hoe dan ook: je bent toe aan hoogwaardige nascholing.

Wil je bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen, dan kan een gerichte vaardigheidstraining je daarbij helpen. Wil je jezelf juist cognitief verder ontwikkelen op een specifiek gebied? Heb je behoefte aan verbreding, verdieping of beide? Dan past een masteropleiding.

Praktijkgericht

De meerwaarde van een professional master zit hem in de vertaling van up-to-date wetenschappelijke kennis naar concrete casuïstiek voor jouw beroepspraktijk. SUAS heeft een weloverwogen aanbod van geaccrediteerde professional masters. Dit aanbod is inhoudelijk uniek op de vakgebieden Human Development en kwaliteitsmanagement.

In de werkvormen en toetsing leggen we continu een brug naar jouw praktijk – via papers, assessments en casuïstiek. Je medestudenten zijn net als jij ervaren professionals, zodat je van elkaars cases kunt leren. Je krijgt college van vooraanstaande hoogleraren, universitair docenten en kundige senior professionals uit het werkveld. De onafhankelijke Programmaraad toetst het beroepsprofiel, het beroepsdomein en de eindkwalificaties van de master aan de actuele stand van de wetenschap én de behoeftes in het vakgebied op de werkvloer.

Passend in jouw agenda

Een professional master volg je vaak in een drukke levensfase, zowel privé als op het werk. Daarom hebben we de masters flexibel ingericht. Elke masteropleiding bestaat uit vaste modules en keuzemodules die je op een zelfgekozen, passend moment kunt volgen. Zonder onderbrekingen heb je je erkende mastergraad in twee jaar tijd. Met onderbrekingen staat er maximaal vijf jaar voor.

Masters van Schouten & Nelissen University

Master Human Development

Een brede kijk op de mens in ontwikkeling binnen een organisatiecontext, vanuit het perspectief van HRM, psychologie en organisatiekunde. Met specialisaties als ‘coaching in organisaties’, ‘training in organisaties’ en 'human resources development'.

Master Kwaliteitsmanagement

Een strategische benadering van kwaliteitsmanagement binnen organisaties, ketens van organisaties, en met zicht op de maatschappelijke omgeving.

Lees hier alles over:

DE MASTERS

DE MASTERMODULES

DE MASTERCLASSES

Een close-up van een Jenga toren.

Gerelateerde artikelen