Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Dit zijn onze zeven Ontwikkelbeurs ambassadeurs in 2022/2023

In het voorjaar van 2022 mochten we maar liefst zeven winnaars blij maken met een SUAS Ontwikkelbeurs. Zij werden feestelijk onthaald bij SUAS, waar ze ieder een SUAS Ontwikkelcheque van 5000,- tot hun beschikking kregen.


De winnaars van de ontwikkelbeurs 2022 zijn:

En via de samenwerking met MT/Sprout zijn 2 extra winnaars geselecteerd:

Deze winnaars kregen hiermee de kans zichzelf te ontwikkelen door het volgen van een opleiding. Daarnaast ontving ieder van hen een persoonlijk ontwikkelgesprek met onze studieadviseurs. De afgelopen maanden heeft SUAS het ontwikkeltraject van de winnaars op de voet gevolgd.

Ontwikkelbeurs winnaars delen hun ervaring

Onze winnaars zijn tevens onze ambassadeurs. Ben je benieuwd hoe zij hun opleiding of training ervaren? Volg dan onze social media accounts!

Over de SUAS Ontwikkelbeurs

Win je één van de Ontwikkelbeurzen, dan inspireren we graag anderen, met jouw successen, om hetzelfde te doen. Hun missie in het werk en leven te vinden, na te jagen en sterker te worden. We maken jou dan tot onze ambassadeur.

Maandelijks leggen we samen je ontwikkelingen vast en zullen (je vragen) dit (te) delen. Je vindt hierover meer in de actievoorwaarden. Lees ze op je gemak door. En heb je vragen? Onderaan de pagina vind je de contactgegevens van onze adviseurs.

Wil je bericht krijgen wanneer de nieuwe ronde van de Ontwikkelbeurs opent? Schrijf je dan in voor onze SUAS nieuwsbrief!

Ben je benieuwd naar meer ervaringsverhalen?

In 2021 wonnen Rick Meisters, Sebastian Gerkens, Mandy de Cocq van Delwijnen en Natasja Majoor elk een Ontwikkelbeurs ter waarde van € 5.000. Na hun ingezonden doelen en ambities met onze opleidingsadviseurs te hebben besproken, zijn ze aan de slag gegaan met het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Ben je hier benieuwd naar? Lees de verhalen hieronder terug!

  • Schouten & Nelissen University of Applied Sciences (SUAS) Ontwikkelbeurs

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Wieneke Wegeling. Vrouw met lang bruin haar en ze draagt een bruin gemêleerde jurk met korte mouwen.

Wieneke Wegeling

Opleidingsadviseur