Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Actievoorwaarden ‘Meest populaire trainingen voor maar € 1.000, plus gratis power bank’

Deze actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door SUAS B.V. en SUAS Academy B.V., gevestigd te Zaltbommel aan het adres Van Heemstraweg West 5 (hierna: SUAS), georganiseerde actie 'Meest populaire trainingen voor maar € 1.000, plus gratis power bank’ (hierna: de Actie).


Actieperiode

 1. De Actie loopt van maandag 22 januari 2024 07:00 tot en met zondag 18 februari 2024 23:59 (hierna: de Actieperiode).

Actie

 1. Gedurende de Actieperiode kan iedere deelnemer één of meerdere geselecteerde trainingen of opleidingen boeken voor maar € 1.000, excl. eventuele BTW en incl. eventuele materiaal- en arrangementskosten en toeslagen. De trainingen en opleidingen die onder de Actie vallen staan vermeld op www.suas.nl/acties (hierna: Actieproduct(en)).
 2. Tevens ontvangt iedere deelnemer aan de Actie per geboekt Actieproduct een SUAS Powerbank t.w.v. € 18,60 excl. BTW voor het on-the-go opladen van mobiele apparaten wanneer deze leeg zijn. De powerbank is van kunststof, heeft een capaciteit van 8.000mAh en bevat twee USB-A poorten en een Type-C poort, zodat de powerbank voor meer soorten oplaadkabels geschikt is.
 3. De SUAS Powerbank komt te vervallen als de deelnemer de training of opleiding zelf annuleert voor de eerste lesdag.
 4. De SUAS Powerbank wordt eind maart naar het huisadres verstuurd.
 5. De Actie is geen kansspel in de zin van de Wet op de kansspelen.

Deelname

 1. De Actie geldt voor nieuwe deelnemers en inschrijvingen. Deelnemers kunnen zich via de productpagina’s op suas.nl van de Actieproducten inschrijven gedurende de Actieperiode. De korting op de training- of opleidingsprijs wordt daar direct verrekend.
 2. Deelnemers die zich inschrijven via een extern leerplatform – of portaal zijn uitgesloten van deelname. Zij hebben een samenwerking met intermediairs die het aanbod van SUAS aanbieden. Dit aanbod wordt al tegen een gereduceerd tarief aangeboden.
 3. Je moet in Nederland wonen en 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan de Actie.

Overige

 1. De Actie geldt niet in combinatie met andere kortingen.
 2. De korting op het Actieproduct of de SUAS Powerbank die men n.a.v. deelname aan de Actie ontvangt zijn niet inwisselbaar voor geld.
 3. Naast deze specifieke Actievoorwaarden zijn op de Actie ook onze leveringsvoorwaarden alsook ons privacyreglement van toepassing. De Leveringsvoorwaarden zijn te vinden op www.suas.nl/over-ons/leveringsvoorwaarden en het privacyreglement is te vinden op www.suas.nl/over-ons/privacyverklaring. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer in te stemmen met deze Actievoorwaarden alsook de Leveringsvoorwaarden.
 4. De Actievoorwaarden zijn te vinden op www.suas.nl/acties of op te vragen bij onze klantenservice via telefoon 0418 - 688 666 (elke werkdag van 8.00 tot 17.30 uur) of via e-mail klantenservice@suas.nl.
 5. Vragen, opmerkingen of klachten betreffende deze actie kunnen worden ingediend bij SUAS, Afdeling klantenservice, Postbus 266, 5300 AG Zaltbommel of via klantenservice@suas.nl.
 6. SUAS is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Actie en/of de Actievoorwaarden gedurende de looptijd van de Actie te wijzigen, dan wel zonder opgave van reden deze Actie te staken. Wijziging van de Actie en/of de Actievoorwaarden dan wel staking van de Actie, zal door SUAS bekend worden gemaakt op www.suas.nl/acties.