Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bedankt voor je komst!

We zien je graag op Verwonderland 2023.

Het was een inspirerende dag, Verwonderland 2022, het festival van Schouten & Nelissen, met als thema #boostyourcuriosity. Want hoe komt het eigenlijk, dat je als kind telkens vraagt ‘waarom’ en als volwassene niet meer? Dat je niet vaak stilstaat bij waarom je dingen op een bepaalde manier doet? Wat zou er eigenlijk gebeuren als je jouw nieuwsgierigheid als mens verder zou ontwikkelen?


Festival met thema nieuwsgierigheid

Ook nieuwsgierig naar al deze vragen rondom nieuwsgierigheid? Op ons festival Verwonderland was er de hele dag aandacht voor dit interessante onderwerp. Onze mooie tuin werd op 15 september 2022 omgetoverd tot festivalterrein. Tijdens het festival werd je getrakteerd op inspirerende presentaties van onze keynote speakers: Willem Hooft, Cécile Cremer en Stefaan van Hooydonk. Elke spreker deelde vanuit zijn eigen vakgebied of ervaring een visie op het thema nieuwsgierigheid.

Workshops en speedcoaching sessies

Ook kon je genieten van workshops rondom het thema nieuwsgierigheid, meedoen aan ademhaling sessies en zelfs speedcoaching sessies volgen. Natuurlijk was er ook voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan en te genieten van onze zonnige tuin. Of van een fijn complimentje, ook de Complimentenmeisjes waren weer aanwezig op ons evenement! We zamelden deze dag 262 petflesjes in en de opbrengst hiervan ging naar Make A Wish foundation. Een zonnige netwerkborrel sloot deze inspirerende dag mooi af.

We kijken terug op een geslaagd en inspirerend festival! Ben je nieuwsgierig naar meer indrukken van de dag? Bekijk dan de video’s of de foto’s van het festival.

Verwonderland wordt mogelijk gemaakt door de merken van Schouten & Nelissen:

  • Logo Relevance The Learning Company
  • Logo Thema
  • Logo New Heroes Academy
  • Logo New Dawn
  • Logo Competence
  • Logo Realise
  • Logo Someone HR consultancy