Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

BCN Amsterdam Arena

Volg een training of opleiding van SUAS in Amsterdam!


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het moderne BCN Amsterdam Arena. Deze centraal gelegen locatie is perfect voor je trainingen en biedt een prachtig uitzicht op de Johan Cruijff Arena. BCN Amsterdam Arena, gelegen in het Atlas Arena Complex, is onlangs volledig gerenoveerd. De vernieuwde benedenverdieping straalt nu nog meer professionaliteit en comfort uit. Dit zorgt ervoor dat je jezelf helemaal kunt richten op je leertraject.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze inspirerende omgeving en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Adres: 
Atlas Arena Complex
Gebouw Azië – 5e etage
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam

Kom je met het openbaar vervoer?

BCN Amsterdam Arena is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk op slechts 4 minuten loopafstand van station Bijlmer Arena. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan nu je route eenvoudig via 9292.nl!

Kom je met de auto?

BCN Amsterdam Arena is gemakkelijk bereikbaar met de auto dankzij de directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam. Voor jouw gemak is er tegenover BCN Amsterdam Arena een openbare parkeergarage, Antarctica (P9), gelegen aan de Hoogoorddreef 3. Een alternatieve optie is parkeergarage P10, op de Herikerbergweg 288. Bij beide garages betaal je het lokale parkeertarief en zijn er elektrische oplaadpalen beschikbaar.

Duurzame feiten over BCN Amsterdam Arena:

  • Het is voorzien van groene stroom uit zonne- en windenergie.
  • Er wordt bewust gekozen voor seizoensproducten op het lunchbuffet, afvalscheiding, en duurzaam papiergebruik om de ecologische voetafdruk te beperken.
  • De samenwerking met Too Good To Go zorgt ervoor dat overgebleven voedsel op locatie tegen een lage prijs wordt opgehaald.

Samen streven ze naar een schonere toekomst en een positieve impact op het milieu.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Amsterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Wieneke Wegeling

Adviseur