Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Ga uitstelgedrag te lijf met timemanagement

Thema: Persoonlijke effectiviteit
Rubriek
Artikel
Datum
15 mei 2013
2 minuten leestijd

Zelfdiscipline, hoe is het met die van jou gesteld? Bij de een zit het in zijn systeem en bij de ander is het ver te zoeken. Sommigen krijgen het met de paplepel ingegoten. ‘Wel doorzetten hoor!’ is bij hen een vaak gehoorde boodschap. De ander heeft er meer moeite mee en is minder in het bezit van een gezonde portie zelfdiscipline. Behoor je tot de laatste groep? Pas op: uitstelgedrag ligt op de loer…

Aan de slag met timemanagement?

Ervaar jij net als veel Nederlanders in deze hectische tijden extra druk op je werkzaamheden? En wil je effectiever met je tijd omgaan en efficiënter werken? Dan is een van onze timemanagementtrainingen wellicht iets voor jou!

Timemanagement: kiezen doen en laten

In de training Timemanagement: kiezen, doen en laten ontdek je waar en hoe je zelf de regie kan nemen om op effectieve en efficiënte wijze je tijd te gebruiken. Je leert doelen stellen, omgaan met verstoringen, prioriteiten stellen, plannen delegeren en je mogelijheden en beperkingen aan te geven.

Timemanagement in één dag

In de praktische en korte training Timemanagement in één dag krijg je in één dag veel tips en gereedschappen op die je helpen om juiste keuzes te maken. Na afloop van deze training kan je effectiever en efficiënter je tijd indelen. Je werkt zorgvuldiger en kunt beter prioriteiten stellen. Wil je meer weten? Download geheel vrijblijvend de brochure van deze training via onderstaande button.

Of kijk ook eens bij andere trainingen op het gebied van vitaliteit en stressbestendigheid

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

Een man werkt op zijn laptop en drinkt een kopje koffie.

Gerelateerde artikelen

  • Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.