Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Lean Six Sigma gaat zowel over hard als soft skills

Thema: Kwaliteit en procesmanagement
Rubriek
Artikel
Datum
30 januari 2013
1 minuten leestijd

Om als organisatie winstgevend te blijven kun je aan twee ‘knoppen’ draaien: omzet verhogen en/of kosten besparen. Omzetverhoging creëer je door nog meer in te spelen op vragen van de klant.

Het besparen van kosten behaal je door het efficiënt inrichten van processen en het effectief inzetten van je medewerkers. Aangezien arbeid duur is, leggen steeds meer organisaties de focus op projectmanagementprocesmanagement en procesverbetering.

Lean Management

Wil je dat bedrijfsprocessen minder lang duren, efficiënter worden en minder fouten veroorzaken? En wil je stappen in het proces verwijderen die geen waarde toevoegen voor de klant? Dan is de training Lean Management misschien iets voor jou! Meer weten over deze training? Download dan geheel vrijblijvend de brochure via onderstaande button.

Six Sigma Green Belt

De processen die je overhoudt na Lean Management kun je verbeteren met de methodiek Six Sigma. In de training Six Sigma Green Belt leer je hoe je via de juiste technieken en focus de prestaties van jouw organisatie naar een nog hoger plan tilt. De klanttevredenheid zal stijgen en de kosten dalen.

BEKIJK DE TRAININGEN

Een man en een vrouw zitten aan een tafel en overleggen met elkaar, op tafel ligt een iPad en een telefoon.

Gerelateerde artikelen