Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten & Nelissen en Vitesse tekenen contract

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
2 november 2016
2 minuten leestijd

Vitesse en Schouten & Nelissen gaan vanaf komend seizoen een samenwerking aan. Op de trainingsaccommodatie op Papendal werd een tweejarig contract getekend. Wij verbinden ons daarmee als learningpartner aan Vitesse.

Bij zowel Vitesse als Schouten & Nelissen staat het ontwikkelen van talent hoog in het vaandel. Beide organisaties zijn dagelijks bezig om het beste uit mensen te halen. Schouten & Nelissen start vanaf komend seizoen met onder andere de implementatie van een nieuw beoordelings- en functioneringssysteem voor Vitesse. Daarnaast gaan de organisaties samen op zoek naar de mogelijkheden om elkaars netwerken effectief in te zetten om businesskansen te creëren. Ook zetten de organisaties zich gezamenlijk in om het eerste ‘Future of Learning’ event te organiseren.

Willem van der Linden, manager Commerciële Zaken van Vitesse: “We zijn zeer verheugd dat we een samenwerking met een internationaal gerenommeerde partij als Schouten & Nelissen kunnen aangaan. Het bedrijf is zowel binnen als buiten de landsgrenzen actief net als Vitesse. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken op verschillende vlakken.”

Marieke Schouten, commercieel directeur van Schouten & Nelissen: “Ons bedrijf laat mensen hun sterke kanten en talenten verder ontwikkelen. Wij willen dat mensen het beste uit zichzelf halen. Bij een voetbalclub geldt dat natuurlijk ook. Dat we gaan samenwerken met Vitesse is een mooie uitdaging. We kunnen veel van elkaar leren en elkaar versterken.”

Schouten en Nelissen behoort vanaf nu ook tot de businessclub van Vitesse. Het zakelijke netwerk van Vitesse is in het afgelopen seizoen flink gegroeid. Business Club Vitesse-GelreDome telt ruim 350 leden.

De Gelredome.

Gerelateerde artikelen