Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Camiel Gielkens CEO Schouten & Nelissen

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
18 september 2018
2 minuten leestijd

ZALTBOMMEL – Schouten & Nelissen Groep heeft Camiel Gielkens op 1 september 2018 benoemd tot Chief Executive Officer. Gielkens was voor zijn benoeming General Manager bij Schouten China.

Gielkens (13-03-1974) behaalde als bedrijfskundige zijn masterdiploma aan de Nyenrode Business School. Daarna startte hij als business consultant en strateeg bij Stratix Consulting en Reed Elsevier. In 2008 startte hij bij Schouten & Nelissen als senior consultant.

Uitgroeien tot marktleider

In 2012 vervolgde hij zijn carrière binnen de organisatie als General Manager van Schouten China. Hij liet Chinese organisaties kennismaken met de thema’s vitaliteit, leiderschap en persoonlijke kracht. Gielkens gaf leiding aan een internationaal team van 40 mensen. Daarnaast werkte hij zelf als coach bij internationale en Chinese topklanten.

Samen met zijn team adviseerde hij bedrijven, om hun bedrijfsresultaten te verbeteren, innovaties te stimuleren en werkplezier te vergroten. Gielkens zorgde ervoor dat Schouten China, nieuw en onbekend, uitgroeide tot marktleider Learning & Development. In april 2018 droeg hij het stokje over aan Ton Dijkzeul.

Verjonging van het management

Met de benoeming van Camiel Gielkens als CEO kiest de Schouten & Nelissen Groep voor verdere verjonging van haar management en geeft de organisatie ruimte aan talenten binnen de eigen organisatie. Samen met Jan-Hein Schouten (Voorzitter), Paul Hinze (CFO) en Vera van Beek (COO) vormt Gielkens de board van de Schouten & Nelissen Groep.

Gielkens over zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben er enorm trots op mijn benoeming. In mijn nieuwe rol bouw ik samen met onze professionals verder. Met als basis het stevige fundament dat de afgelopen 40 jaar is gelegd. Wij tillen onze partners naar een hoger niveau door inzicht te geven en door de activatie van nieuw gedrag te realiseren. Samen werken we aan een meetbaar resultaat. Dat is precies waar ik me sterk voor ga maken.”

Een man met bruine haren en blauwe ogen. Hij heeft een blauwe blazer en een witte blouse aan.

Gerelateerde artikelen

  • Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.