Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

De kunst van beïnvloeden

Thema: Communicatie en presenteren
Rubriek
Artikel
Datum
12 april 2019
1 minuten leestijd

Een ‘go’ op je adviesaanvraag, een geïnspireerd team, draagvlak onder je collega’s of een gesprek met een ‘lastige’ collega dat uitloopt op een soepele samenwerking. Wat je ook wilt bereiken... Door op de juiste manier te beïnvloeden, krijg je meer voor elkaar dan je denkt. Het belangrijkste in beïnvloedingsvaardigheden is de focus op resultaat: waar richt jij je pijl op?

Versterk je beïnvloedingsvaardigheden

Wil je écht aan de slag met beïnvloedingsvaardigheden? Weten hoe je deze inzet en hiermee je impact vergroten en meer resultaten met anderen behalen? In de training Beïnvloedingsvaardigheden ga je actief oefenen met praktische beïnvloedingsvaardigheden, zodat je overtuigend en inspirerend kan beïnvloeden. Meer weten? Download geheel vrijblijvend de brochure via onderstaande button.

BROCHURE AANVRAGEN

Strategisch beïnvloeden

Heb je ruime werkervaring in een leidinggevende, adviserende of managementfunctie en wil je echt op strategisch niveau invloed uitoefenen binnen je organisatie? Dan is de training Strategisch beïnvloeden wellicht iets voor jou! Strategisch beïnvloeden is bewust kiezen op welke manier je mensen kunt bewegen om te doen wat u wilt. Deze training helpt je jouw beïnvloedingsmogelijkheden strategisch in te zetten.

BROCHURE AANVRAGEN

Wil je weten welke van deze twee trainingen het beste bij jou past? Of wil je gewoon meer informatie? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en een persoonlijk opleidingsadvies te geven. Bel geheel vrijblijvend met 0418 - 688 8510 of vraag een gratis adviesgesprek aan.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Een man en een vrouw zitten aan een tafel en overleggen met elkaar, op tafel ligt een iPad en een telefoon.

Gerelateerde artikelen