Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Coaching voor heel werkend Nederland

Schouten & Nelissen Coaching heet vanaf nu New Dawn en heeft als missie coaching beschikbaar maken voor heel werkend Nederland.


Ruim 80 erkende coaches

New Dawn Coaching is het coachingsmerk van Schouten & Nelissen. Ben je op zoek naar een erkende coach voor jezelf? Met persoonlijke coaching van New Dawn ruim je je obstakels op, zet je je kompas op scherp en jaag je met een frisse blik je dromen en ambities na. Uiteraard volgens de ‘New Dawn Way of Coaching’.

Ben je op zoek naar coaching voor je organisatie? New Dawn zet zich in om de wil om te leren aan te zetten. En aan te houden. Niet alleen van het management of van mensen die ‘vast’ zitten. Maar juist van alle medewerkers. Dwars door de organisatie. Pro-actief. En met innovatieve oplossingen, zoals Unlimited Coaching, krijgen alle medewerkers onbeperkt toegang tot een coach. Laagdrempelig coaching beschikbaar maken voor heel werkend Nederland. Dat is waar New Dawn voor staat en gaat.

Logo New Dawn

Coaching voor jezelf

Hoe ga jij het beste uit jezelf halen?

ND Beeldmerk met foto van een man in de N

Coaching voor je medewerker(s)

In veel organisaties is er weinig grip op de inzet van coaches. Coaches worden niet geslecteerd op basis van kwaliteit en passendheid. Met als resultaat dat er weinig inzicht is in de kosten en de opbrengsten van de inzet van coaches.

New Dawn Coaching biedt je effectieve oplossingen die ontzorgen én werken. Coaching kan als HR instrument op basis van stuurgegevens worden gekoppeld aan de fase van de medewerker.

Een man en een vrouw zitten achter een bureau. De man legt iets uit aan de vrouw door iets aan te wijzen op een a4tje.

Verbeter je eigen coachingsvaardigheden

Wil je zelf coach of nog beter in je vak worden? Of wil je als leidinggevende je coachingsvaardigheden verbeteren? Je kunt bij ons terecht voor een erkende coach opleiding of trainingen in vaardigheden. Zowel voor het coachen van indivduen als van teams of relaties.

Coaching- & Trainersvaardigheden

Twee vrouwen drinken koffie bij de printer en lachen met elkaar.
  • Logo New Dawn

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Portretfoto van Peter Gerritsen. Een man met grijs kort haar, zwart overhemd en een spijkerbroek.

Peter Gerritsen

Directeur