Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Volg een training of opleiding van SUAS in Zeist!

Adres:

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
Nederland

TRAININGEN IN ZEIST


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het prachtig gelegen Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. Deze locatie biedt 30 flexibele zalen en 139 hotelkamers, omgeven door 45 hectare bosrijk landgoed. De serene en natuurlijke omgeving zorgt voor een inspirerende en rustgevende leerervaring, ideaal voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.

Kom je met het openbaar vervoer?

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Driebergen-Zeist neem je buslijn 381 die rechtstreeks naar de halte "Woudschoten" rijdt, op korte loopafstand van de locatie. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden. Het is ook mogelijk om vanaf het station een OV-fiets te pakken; het is ongeveer 15 minuten fietsen naar Woudschoten.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig te bereiken via de A28 en A12. Woudschoten biedt gratis parkeergelegenheid voor 300 auto's, inclusief twaalf laadpalen voor elektrische auto's. Bij de hoofdingang is er ook een invalideparkeerplaats beschikbaar.

Duurzame feiten over Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting en heeft klimaatbeheersing om het energieverbruik te minimaliseren.
  • Er zijn twaalf laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's.
  • Woudschoten heeft diverse duurzame programma's, zoals afvalbeheer en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ze hebben ook een Green Key Gold-certificering voor hun duurzame ondernemingspraktijken.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Zeist aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur