Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

WestCord Hotel Delft

Volg een training of opleiding van SUAS in Delft!

Adres:

Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft
Nederland

TRAININGEN IN DELFT


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het uitstekend bereikbare WestCord Hotel Delft. Deze locatie biedt een moderne en inspirerende omgeving voor je training. Het hotel ligt aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, en is gestyled door de designers van IKEA, met een touch van Delfts blauw. Of je nu komt voor een eendaagse training of een meerdaagse conferentie, WestCord Hotel Delft biedt alle faciliteiten om je optimaal te laten presteren in een comfortabele omgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van WestCord Hotel Delft.

Kom je met het openbaar vervoer?

WestCord Hotel Delft is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hotel ligt op korte afstand van Station Delft. Vanaf het station kun je gemakkelijk een bus of taxi nemen naar het hotel. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

WestCord Hotel Delft is eenvoudig te bereiken met de auto via de A13. Het hotel beschikt over een ruime parkeerplaats met 100 gratis parkeerplaatsen voor gasten. Dit maakt het parkeren gemakkelijk en toegankelijk.

Duurzame feiten over WestCord Hotel Delft:

  • Het hotel gebruikt energiezuinige systemen en heeft waterbespaarders in alle kranen en douches om waterverbruik te verminderen​.
  • Er zijn oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's, wat duurzaam reizen ondersteunt.
  • Heeft de Green Key Silver-certificering voor duurzaam ondernemerschap. Dit betekent dat er continu gewerkt wordt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door middel van verschillende groene initiatieven zoals afvalbeheer en het gebruik van FSC-gecertificeerd papier​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Delft aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur