Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Volg een training of opleiding van SUAS in Amsterdam!

Adres:

Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058 GC Amsterdam
Nederland

TRAININGEN IN AMSTERDAM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Dit designhotel biedt een stijlvolle omgeving met 14 vergaderzalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. De locatie, tegenover het World Fashion Centre en nabij het centrum van Amsterdam, zorgt voor een inspirerende en dynamische leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze trendy locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van WestCord Fashion Hotel Amsterdam.

Kom je met het openbaar vervoer?

Reis je met het openbaar vervoer naar het WestCord Fashion Hotel Amsterdam, neem dan vanaf Amsterdam Centraal tram 2 richting Nieuw Sloten. Stap uit bij de halte 'Surinameplein' en loop ongeveer 10 minuten naar de Hendrikje Stoffelsstraat 1. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen vanuit je locatie? Plan dan nu je route eenvoudig via 9292.nl!

Kom je met de auto?

WestCord Fashion Hotel Amsterdam is uitstekend bereikbaar via de A10. Neem afslag S106 richting Osdorp en volg de borden naar de Hendrikje Stoffelsstraat. Het hotel biedt voldoende parkeergelegenheid en heeft elektrische oplaadpunten beschikbaar.

Duurzame feiten over WestCord Fashion Hotel Amsterdam:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.
  • WestCord Fashion Hotel heeft een programma voor waterbesparing door gebruik van efficiënte douchekoppen en kranen.
  • Het hotel stimuleert het gebruik van herbruikbare materialen en reduceert plastic afval door het aanbieden van duurzame alternatieven.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Amsterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur