Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

The Hague Marriott

Volg een training of opleiding van SUAS in 's-Gravenhage!

Adres:

Johan De Wittlaan 30
2517 JR 's-Gravenhage
Nederland

TRAININGEN IN 'S-GRAVENHAGE


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het centraal gelegen The Hague Marriott. Dit hotel biedt uitgebreide trainingsfaciliteiten met diverse vergaderruimtes, voorzien van moderne audiovisuele technologie en gratis WiFi. De ligging nabij het World Forum en het Vredespaleis zorgt voor een dynamische en professionele leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van The Hague Marriott.

Kom je met het openbaar vervoer?

The Hague Marriott is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station neem je tram 16 en stap je uit bij halte "Kunstmuseum/Museon," op korte loopafstand van het hotel. Plan je route via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Het hotel is eenvoudig te bereiken via de A12 en N44. The Hague Marriott biedt parkeergelegenheid voor gasten en heeft meerdere laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige systemen en LED-verlichting.
  • Het hotel voert gescheiden afvalverwerkingsprogramma's uit om recycling te bevorderen.
  • The Hague Marriott heeft programma's voor water- en energiebesparing en streeft naar het verminderen van voedselverspilling door 50% tegen 2025.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in 's-Gravenhage aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur