Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

The Green Meeting Center Arnhem

Volg een training of opleiding van SUAS in Arnhem!

Adres:

Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
Nederland

TRAININGEN IN ARNHEM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het moderne en duurzame The Green Meeting Center Arnhem. Deze centraal gelegen locatie biedt de perfecte omgeving voor je trainingen en zakelijke bijeenkomsten. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste faciliteiten en straalt een groene, milieuvriendelijke sfeer uit. De inspirerende setting zorgt ervoor dat je je volledig kunt richten op je leertraject.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer details, bezoek de website van The Green Meeting Center Arnhem.

Kom je met het openbaar vervoer?

The Green Meeting Center Arnhem is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt direct naast Arnhem Centraal Station, op slechts enkele minuten loopafstand. Diverse trein- en buslijnen stoppen bij dit station, waardoor je gemakkelijk kunt reizen. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

The Green Meeting Center Arnhem is gemakkelijk te bereiken met de auto dankzij de nabijheid van de A12 en A50. Volg de borden naar Arnhem Centraal en parkeer in de nabijgelegen parkeergarages zoals Parkeergarage Centraal, die op loopafstand van de locatie liggen. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar.

Duurzame feiten over The Green Meeting Center Arnhem:

  • Het gebouw maakt gebruik van energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.
  • Er zijn waterbesparende voorzieningen geïnstalleerd, zoals efficiënte kranen en douches.
  • The Green Meeting Center stimuleert het gebruik van herbruikbare materialen en reduceert plastic afval door het aanbieden van duurzame alternatieven.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Arnhem aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur