Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten & Nelissen

Volg een training of opleiding van SUAS in Zaltbommel!

Adres:

Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Nederland

TRAININGEN IN ZALTBOMMEL


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen staat bekend om zijn persoonlijke en professionele benadering van training en coaching. De faciliteiten omvatten moderne trainingsruimtes, uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie en gratis WiFi, wat zorgt voor een optimale leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Schouten & Nelissen.

Kom je met het openbaar vervoer?

Schouten & Nelissen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Zaltbommel is het slechts een korte wandeling naar de locatie. Volg de borden naar het bedrijventerrein de Waluwe. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig te bereiken via de A2. Neem de afslag Zaltbommel en volg de borden naar het bedrijventerrein de Waluwe. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten, inclusief laadpalen voor elektrische auto's.

Duurzame feiten over Schouten & Nelissen:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting en klimaatbeheersing.
  • Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's.
  • Schouten & Nelissen voert diverse groene initiatieven uit, zoals afvalbeheer en het gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun kantooromgeving.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Zaltbommel aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur