Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Postillion Hotel Deventer

Volg een training of opleiding van SUAS in Deventer!

Adres:

Deventerweg 121
7418 DA Deventer
Nederland

TRAININGEN IN DEVENTER


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het goed bereikbare Postillion Hotel Deventer. Deze locatie biedt een ideale setting voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten. Het hotel beschikt over 15 flexibele vergaderruimtes, moderne audiovisuele voorzieningen en comfortabele kamers. De rustige omgeving en de nabijheid van de prachtige Hanzestad Deventer maken het een uitstekende locatie om te leren en te werken.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Postillion Hotel Deventer.

Kom je met het openbaar vervoer?

Postillion Hotel Deventer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Deventer neem je de bus en na een korte rit ben je binnen zeven minuten bij het hotel. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Postillion Hotel Deventer is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A1. Het hotel beschikt over 200 gratis parkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Postillion Hotel Deventer:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige LED- en T5-verlichting en heeft waterbesparende douchekoppen en kranen om het waterverbruik te verminderen.
  • Er zijn meerdere oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's, wat duurzaam reizen ondersteunt.
  • Postillion Hotel Deventer heeft de Green Key Gold-certificering voor duurzaam ondernemerschap. Dit houdt in dat het hotel actief bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door middel van verschillende groene initiatieven zoals afvalbeheer, het gebruik van biologische producten en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Deventer aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur