Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik

Volg een training of opleiding van SUAS in Bunnik!

Adres:

Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik
Nederland

TRAININGEN IN BUNNIK


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het uitstekend bereikbare Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik. Deze locatie biedt de perfecte setting voor je training. Het hotel, gelegen aan de A12, combineert een centrale ligging met moderne faciliteiten zoals ruime, flexibele vergaderruimtes, hoogwaardige audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. Of je nu komt voor een eendaagse training of een meerdaagse conferentie, deze locatie zorgt ervoor dat je optimaal kunt presteren in een professionele omgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer details, bezoek de website van Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik.

Kom je met het openbaar vervoer?

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hotel ligt op slechts 10 minuten loopafstand van Station Bunnik. Diverse trein- en buslijnen stoppen bij dit station, waardoor je gemakkelijk kunt reizen. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik is gemakkelijk te bereiken met de auto dankzij de nabijheid van de A12. Het hotel beschikt over 650 gratis parkeerplaatsen voor de ingang, inclusief 28 laadpalen voor elektrische auto's, waarvan 16 Tesla-laders. Dit maakt parkeren en opladen eenvoudig en toegankelijk.

Duurzame feiten over Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht-Bunnik:

  • Het hotel gebruikt energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.
  • Er zijn 28 laadpalen voor elektrische auto's, waarvan 16 Tesla-laders.
  • Het hotel heeft de Green Key Gold-certificering voor duurzaam ondernemerschap.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Bunnik aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur