Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Volg een training of opleiding van SUAS in Amsterdam!

Adres: 

Kromwijkdreef 11
1108JA Amsterdam
Nederland

TRAININGEN IN AMSTERDAM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het Planetarium Meeting Center Amsterdam, dat perfect bereikbaar is. Het is gelegen in een inspirerende. ruimtelijke omgeving aan het groene Gaasperpark.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze inspirerende omgeving en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Kom je met het openbaar vervoer?

Reis je met het openbaar vervoer naar Het Planetarium Meeting Center Amsterdam, dan neem je vanaf Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstelstation metro 53 richting Gaasperplas. Bij eindhalte Gaasperplas stap je uit en volg je linksaf het fietspad. Na 2 minuten lopen vindt je onze locatie aan je rechterhand. Wilt je weten hoe je het beste kunt reizen vanuit je locatie? Plan dan nu je route eenvoudig via 9292.nl!

Kom je met de auto?

Planetarium Meeting Center is uitstekend bereikbaar via de A1. A2 en A9. Deze locatie ligt aan de rand van Amsterdam, in het groene hart van het Gaasperpark, en op slecht 20 minuten rijden van Schiphol.

Duurzame feiten over Planetarium Meeting Center Amsterdam:

  • Het is voorzien van een nieuw aansturingssyteem voor de beheersing van het klimaat
  • Er liggen ruim 256 zonnepanelen op het dak, waarmee groene energie wordt opgewekt
  • Klimaatneutraal, CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door het steunen van een duurzaam energieproject in ontwikkelingsland.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Amsterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur