Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

Volg een training of opleiding van SUAS in Zwolle!

Adres:

Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
Nederland

TRAININGEN IN ZWOLLE


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het moderne Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle. Deze locatie biedt een scala aan vergaderruimtes, van kleine vergaderzalen tot grote conferentiehallen, voorzien van de nieuwste audiovisuele technologie en gratis WiFi. Het eigentijdse ontwerp en de veelzijdige voorzieningen maken het een uitstekende keuze voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle.

Kom je met het openbaar vervoer?

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle ligt direct naast het centraal station van Zwolle, waardoor het zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig bereikbaar via de A28. Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar in de nabijgelegen parkeergarages, en er zijn laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar.

Duurzame feiten over Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige verlichting en systemen om het energieverbruik te minimaliseren.
  • Er zijn waterbesparende voorzieningen zoals efficiënte kranen en douches.
  • Nieuwe Buitensociëteit voert diverse groene initiatieven uit, zoals afvalbeheer en het gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun catering.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Zwolle aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur