Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Mercure Hotel Amsterdam West

Volg een training of opleiding van SUAS in Amsterdam!

Adres: 

Oude Haagseweg 20
1066 BW Amsterdam
Nederland

TRAININGEN IN AMSTERDAM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het Mercure Hotel Amsterdam West. Dit moderne viersterrenhotel, gelegen in een rustige en groene omgeving dichtbij Amsterdam Airport Schiphol, biedt uitstekend uitgeruste conferentiezalen met moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. Hier kun je in een comfortabele omgeving optimaal leren en ontwikkelen.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze inspirerende omgeving en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Kom je met het openbaar vervoer?

Reis jij met het openbaar vervoer naar Mercure Hotel Amsterdam West, neemt dan bus 397 vanaf het centrum van Amsterdam. Wilt u weten hoe u het beste kunt reizen vanuit je locatie? Plan nu je route eenvoudig via 9292.nl!

Kom je met de auto?

Neem op de A4 afslag 1 richting Sloten. Sla linksaf aan het einde van de weg. Na ongeveer 200 meter vindt je het hotel aan de linkerkant. Parkeren bij het hotel is beschikbaar. 

Duurzame feiten over Mercure Hotel Amsterdam West:

  • Is voorzien van de Green Key, een eco-certificeringprogramma voor hotels, hostels, campings, vakantieparken, kleine accommodaties en ook voor conferentiecentra, attracties en restaurants.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Amsterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur