Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Landgoed de Rosep

Volg een training of opleiding van SUAS in Oisterwijk!

Adres:

Oirschotsebaan 15
5062 TE Oisterwijk
Nederland

TRAININGEN IN OISTERWIJK


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het idyllische Landgoed de Rosep. Deze locatie biedt uitstekende faciliteiten voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten, met vergaderruimtes die zijn omgeven door de prachtige Oisterwijkse bossen en vennen. Deze serene en natuurlijke omgeving zorgt voor een inspirerende leerervaring, weg van de dagelijkse hectiek.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Landgoed de Rosep.

Kom je met het openbaar vervoer?

Landgoed de Rosep is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Oisterwijk neem je buslijn 140 richting Best en stap je uit bij halte "Oisterwijksebaan." Het landgoed ligt op korte loopafstand van de halte. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Het landgoed is eenvoudig te bereiken via de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten, inclusief laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Landgoed de Rosep:

  • Het landgoed maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting en heeft waterbesparende maatregelen getroffen met efficiënte kranen en douches.
  • Er zijn meerdere laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's, wat duurzaam reizen ondersteunt.
  • Landgoed de Rosep heeft verschillende groene initiatieven zoals afvalbeheer en het gebruik van biologische streekproducten in hun restaurant​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Oisterwijk aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur