Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Gardens Business Centre Oudlaen

Volg een training of opleiding van SUAS in Utrecht!

Adres:

Oudlaan 4
3515 GA Utrecht
Nederland

TRAININGEN IN UTRECHT


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het Gardens Business Centre Oudlaen. Deze locatie biedt moderne trainingsfaciliteiten met flexibele vergaderruimtes, uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie en gratis WiFi. De groene omgeving van de Gardens Business Centre zorgt voor een inspirerende en rustgevende leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Gardens Business Centre Oudlaen.

Kom je met het openbaar vervoer?

Gardens Business Centre Oudlaen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station neem je buslijn 28 en stap je uit bij halte "Oorsprongpark," op korte loopafstand van het centrum. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig bereikbaar via de A27 en A28. Gardens Business Centre Oudlaen biedt parkeergelegenheid voor gasten, inclusief laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Gardens Business Centre Oudlaen:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting.
  • Er zijn waterbesparende voorzieningen zoals efficiënte kranen en douches.
  • Gardens Business Centre Oudlaen heeft diverse duurzame programma's voor afvalbeheer en biedt biologische producten in de catering.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Utrecht aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur