Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Flonk Hotel Groningen Zuid

Volg een training of opleiding van SUAS in Groningen!

Adres:

Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen
Nederland

TRAININGEN IN GRONINGEN


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het moderne Flonk Hotel Groningen Zuid. Deze locatie biedt uitstekende faciliteiten voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten, inclusief goed uitgeruste vergaderruimtes en gratis WiFi. De rustige omgeving en het uitzicht op het Hoornsemeer zorgen voor een inspirerende leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Flonk Hotel Groningen Zuid.

Kom je met het openbaar vervoer?

Flonk Hotel Groningen Zuid is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Groningen neem je buslijn 10 richting Hoornsemeer en stap je uit bij halte Eisenhowerstraat. Het hotel ligt op korte loopafstand van de halte. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de A7 en A28. Flonk Hotel Groningen Zuid biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten, inclusief laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Flonk Hotel Groningen Zuid:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting en heeft maatregelen genomen om het waterverbruik te verminderen met waterbesparende kranen en douches.
  • Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's, wat duurzaam reizen ondersteunt.
  • Flonk Hotel Groningen Zuid voert diverse groene initiatieven uit, zoals afvalbeheer en het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Groningen aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur