Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Fletcher Hotel De Buunderkamp

Volg een training of opleiding van SUAS in Wolfheze!

Adres:

Buunderkamp 8
6874 NC Wolfheze
Nederland

TRAININGEN IN WOLFHEZE


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het rustieke Fletcher Hotel De Buunderkamp. Dit viersterrenhotel is omringd door de prachtige bossen van de Veluwe en biedt 15 multifunctionele conferentiezalen, ideaal voor trainingen en zakelijke bijeenkomsten. De serene omgeving en de uitgebreide faciliteiten, zoals een wellnesscentrum en fietsverhuur, zorgen voor een inspirerende en ontspannende leerervaring.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Fletcher Hotel De Buunderkamp.

Kom je met het openbaar vervoer?

Fletcher Hotel De Buunderkamp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Wolfheze neem je buslijn 352 richting Arnhem en stap je uit bij halte "Wolfheze Buunderkamp," op korte loopafstand van het hotel. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig te bereiken via de A50 en A12. Fletcher Hotel De Buunderkamp biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten, inclusief laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Fletcher Hotel De Buunderkamp:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting en systemen om het energieverbruik te minimaliseren.
  • Er zijn laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar.
  • Fletcher Hotel De Buunderkamp voert diverse duurzame programma's uit voor afvalbeheer en biedt biologische en lokale producten in het restaurant​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Wolfheze aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur