Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Volg een training of opleiding van SUAS in Rotterdam!

Adres:

Westersingel 70
3015 LB Rotterdam
Nederland

TRAININGEN IN ROTTERDAM


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het centraal gelegen Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Dit hotel biedt moderne trainingsfaciliteiten, waaronder diverse vergaderruimtes met alle benodigde audiovisuele apparatuur. De ruimtes zijn ontworpen om een productieve leeromgeving te creëren in het hart van de stad, dicht bij het Museumpark en andere bezienswaardigheden.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van Rotterdam Centraal Station en is ook bereikbaar met de tram. Plan je route via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

Bilderberg Parkhotel Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar via de A20 en A13. Het hotel biedt een bewaakte parkeerplaats en heeft 3 laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over Bilderberg Parkhotel Rotterdam:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige LED-verlichting.
  • Er worden gescheiden afvalverwerkingsprogramma's uitgevoerd om recycling te bevorderen.
  • Het hotel biedt biologische producten in het restaurant en heeft diverse duurzame programma's voor water- en energiebesparing.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Rotterdam aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur