Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

BCN Zwolle

Volg een training of opleiding van SUAS in Zwolle!

Adres:

Lübeckplein 21
8017 JZ Zwolle
Nederland

TRAININGEN IN ZWOLLE


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het uitstekend bereikbare BCN Zwolle. Deze locatie biedt moderne trainingsfaciliteiten met 23 vergaderruimtes, geschikt voor groepen van 2 tot ongeveer 100 personen. De ruime zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. Het sfeervolle restaurant en de coffee lounge op elke verdieping dragen bij aan een prettige en professionele leeromgeving.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer informatie, bezoek de website van BCN Zwolle.

Kom je met het openbaar vervoer?

BCN Zwolle ligt direct achter het centraal station van Zwolle, wat het uiterst geschikt maakt voor gasten die met het openbaar vervoer reizen. Het charmante stadscentrum van Zwolle is ook op loopafstand. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

De locatie is eenvoudig te bereiken via de A28. In de directe omgeving zijn meerdere parkeermogelijkheden, zoals parkeergarage Lübeckplein, Pas de Deux en Stationsplein, waar je je auto kunt parkeren. Er zijn ook laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's.

Duurzame feiten over BCN Zwolle:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige verlichting en klimaatbeheersing.
  • Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's in de parkeergarage.
  • BCN Zwolle is Green Key Gold gecertificeerd en biedt vegetarische en biologische opties in hun catering​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Zwolle aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur