Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

BCN Rotterdam

Volg een training of opleiding van SUAS in Capelle aan den ijssel!

Adres:

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle aan den IJssel
Nederland

TRAININGEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het uitstekend bereikbare BCN Rotterdam. Deze locatie biedt een moderne en inspirerende omgeving voor je training. BCN Rotterdam beschikt over 29 multifunctionele vergaderruimtes die zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. De locatie heeft een terras aan het water en een lichte, ruime serre, waardoor je in een prettige en professionele setting kunt leren en werken.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer details, bezoek de website van BCN Rotterdam.

Kom je met het openbaar vervoer?

BCN Rotterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt nabij treinstation Rotterdam Alexander. Er is een gratis Station Hopper-service die je vanaf 08:30 uur snel en comfortabel van en naar het station brengt. Plan je route eenvoudig via 9292.nl voor de meest actuele reistijden.

Kom je met de auto?

BCN Rotterdam is gemakkelijk te bereiken met de auto dankzij de nabijheid van de A20 en A16. De locatie beschikt over 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein, inclusief 8 laadpalen voor elektrische auto's, zodat je altijd gemakkelijk kunt parkeren en opladen.

Duurzame feiten over BCN Rotterdam in Cappele aan den ijssel:

  • De locatie maakt gebruik van energiezuinige verlichting en klimaatbeheersing om energieverbruik te minimaliseren.
  • Er zijn 8 laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's, wat duurzaam reizen ondersteunt.
  • Heeft de Green Key Silver-certificering voor duurzaam ondernemerschap. Dit betekent dat er continu gewerkt wordt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door middel van verschillende groene initiatieven zoals afvalbeheer en het gebruik van FSC-gecertificeerd papier​.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Capelle aan den ijssel aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur