Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Amrâth Berghotel Amersfoort

Volg een training of opleiding van SUAS in Amersfoort!

Adres:

Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort
Nederland

TRAININGEN IN AMERSFOORT


Bij SUAS verzorgen we onze opleidingen in het karakteristieke Amrâth Berghotel Amersfoort. Deze locatie biedt een ideale omgeving voor je trainingen en bijeenkomsten. Het hotel, omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, straalt zowel rust als professionaliteit uit. De sfeervolle kamers en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je jezelf volledig kunt richten op je leertraject.

Kom en ervaar zelf de voordelen van deze unieke locatie en geef je ontwikkeling een boost met SUAS. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Voor meer details, bezoek de website van Amrâth Berghotel Amersfoort.

Kom je met het openbaar vervoer?

Amrâth Berghotel Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amersfoort Centraal Station neem je buslijn 19 en stap je uit bij halte 'Amrâth Hotel'. De reistijd bedraagt slechts 10 minuten. Plan je reis in via 9292.nl voor gedetailleerde instructies vanaf jouw locatie.

Kom je met de auto?

Met de auto is het Amrâth Berghotel Amersfoort bereikbaar via de A28. Neem afslag 5 richting Amersfoort-Zuid en volg de borden naar Utrechtseweg. Parkeergelegenheid is beschikbaar op het terrein, inclusief voorzieningen voor elektrische voertuigen.

Duurzame feiten over Amrâth Berghotel Amersfoort:

  • Het hotel maakt gebruik van energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.
  • Er zijn waterbesparende maatregelen getroffen, zoals efficiënte douchekoppen en kranen.
  • Het hotel stimuleert het gebruik van herbruikbare materialen en reduceert plastic afval door het aanbieden van duurzame alternatieven.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen en trainingen wij nog meer in Amersfoort aanbieden?

AANBOD BEKIJKEN

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Joost Verbeek

Adviseur